Reacties

Schilderijplank in de keuken: eindelijk + leer van mijn fouten! — 56 reacties

 1. Leuk geworden hoor! Helemaal bij de tijd.
  De juiste term voor een artikel weten maakt het zoeken inderdaad gemakkelijker. Vroeger stond je in de winkel stom te gebaren en uit te leggen aan het personeel wat je zocht, nu ga je op internet zoeken en dan moet je het zelf verzinnen. Leve de vooruitgang :-)))

 2. Nee, ik heb er geen!
  Inderdaad vind ik de gamma prijzig, kwaliteit laat nog al eens te wensen over.
  Persoonlijk ga ik dan liever naar karwei of gamma, doch ik probeer grote winkels te mijden.
  Zij spelen handig in op het gemak voor de consument.
  Ik kan je aankoop begrijpen, in mij zou ook niet opkomen waar ik zo iets het meest voordelig kan kopen. Vaak zijn dit impulsaankopen, waar je ineens tegen aan loopt! Zuur is het wel, doch als het maar naar je zin is!

 3. Die iets bredere plank die jij hebt vind ik juist mooier? Of is het optisch?
  Mooie vintage plaatjes! Heb ook minder met de tekst, maar dat valt toch niet zo op.

  • Ik vind de vintage plaatjes inderdaad ook zo leuk. Ik kreeg ze van mijn zus. De teksten vind ik wat te opruiend en stoer, en passen daarom niet zo bij me. Maar nou ja.

 4. Nicole, ik val gewoon van mijn stoel. Dat zoiets bestáát. Eye-opener voor mij. Wat leuk! De eerstvolgende keer dat ik in de bewoonde wereld kom ga ik bij Xenos kijken. Dankjewel.

 5. Mijn partner heeft 3 minder diepe wandplankjes gemaakt op de breedte van een stukje muur (1, 15 meter) in de gang (onder elkaar) en daarop staat onze verzameling oud tegeltjes. Jouw plank staat erg leuk!!

 6. Nee, ik heb er geen. Nog niet eerder gemist eigenlijk :). Ik bedenk me nu dat ik beneden aan de wand alleen een grote klok heb en 2 wandlampjes en verder niets. De schoolkalender hangt aan een haakje aan de zijkant van de boekenkast en that's it :)...
  Fijn dat je iets moois hebt gevonden!

 7. Ik heb het zelf niet, maar kan me voorstellen dat lief dat een keer aanschaf. Hij ergert zich al heel lang aan de schots en scheef hangende fotolijstjes ( ik vind dat dat zo moet ;-) )en dit is nou echt helemaal iets voor hem om er enigszins orde in aan te brengen ;-)

 8. Leuk, vind dat altijd zo cosy staan. Maar inderdaad, zo goedkoop is de Gamma niet... Ik kijk ook altijd eerst nog even bij de IKEA, die heeft ook heel vaak van die gevalletjes waarvan je denkt: "Huh, hebben ze dat ook al..."

 9. Nee, ik stoot echt altijd mijn hoofd tegen dat soort dingen. Alhoewel, die van jou hangt zo te zien hoog genoeg. Maar in de keuken zou ik weer denken dat die en alles erop snel vet wordt :$ Bij een ander vind ik het wél heel leuk om te zien!

 10. Ik heb geen fotoplank, maar staat wel op mijn verlanglijstje. Ik ben mijn werkplek aan het opknappen en wil zo’n plankje zodat ik daar leuke quotes op kan zetten. Maar eerst nog even de muren schilderen ????

 11. Het resultaat mag er wel zijn! En voor toch nog wel een mooie prijs! Want als je dit zelf gaat maken denk ik niet dat je het goedkoper gaat hebben. Alleen spijtig dat je daarna nog een betere prijs vond! Wel bedankt voor de tip!

 12. Ik heb een LACK plankje boven mijn zetel voor allerlei spulletjes! Die van Xenos zijn ook leuk als je er enkel maar foto's wil opzetten, maar ik heb graag een bredere voor een plantje!

 13. Leuk! Ik heb het plankje van Ikea, meen uit de LACK serie. Boven de eettafel, hoewel ik ook het idee had om de accessoires en foto's af te wisselen staat het allemaal al geruime tijd. Maar ben er nog steeds happy mee!

 14. Leuk hoor zo'n plank! Kan je elk seizoen of wanneer je zin hebt van foto's, lijstjes, etc. Ook leuk om er een klein vaasje met bloemetjes op te zetten, een mooie kaars, beeldje, of andere dingen en dan steeds te wisselen en variëren.

 15. Ik ben fan van dit soort plankjes. Heb ze in de babykamer gebruikt voor de prentenboekjes en schilderijtjes. Bij de bouwmarkt vond ik ze destijds vrij prijzig, dus ik heb ze bij IKEA vandaan. :-)

  • Dat vind ik ook superleuk Daniëlla: om er kinderboeken op uit te stallen. Ook leuk voor kinderen. Zo kunnen ze heel makkelijk een boekje zien en pakken.

 16. Ik had er een, die heeft plaatsgemaakt voor wat anders. Ga 'm wel weer ophangen op een andere plek. Weet alleen nog niet waar. Vind het echt een uitkomst. (en idd Gamma is knetterduur)

 17. Ik heb er ook (niet in de keuken maar in een nis in de kamer) er hangen er 2 boven elkaar, gekocht bij Ikea, er staan fotolijstjes, kleine vaasjes op maar inderdaad soms ook tekstborden of losse foto's of kaarten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder