Reacties

3 onverwachte tips voor een gezellige tuin — 64 reacties

 1. Hmmm ff denken das al wel een tijdje geleden.... privacy in de tuin vind ik wel belangrijk. Helaas kijken we niet op de tuin als we in de woonkamer zitten daar denk ik de volgende keer wel bij na als we ooit gaan verhuizen!

 2. We zijn eergisteren naar tuinmeubelen gaan kijken, alleen dan bij een gespecialiseerd bedrijf. Dat was toch wel een behoorlijke schok. De spullen daar waren 4x ons maximale budget. Misschien eens bij Leen kijken.

  • 4 keer je normale budget is denk ik inderdaad wel even schrikken! Dat kan ik me goed voorstellen. Ik ben benieuwd of je bij Leenbakker wat leuks tegenkomt.

 3. Toen we anderhalf jaar geleden de sleutel van ons huis kregen was de tuin inderdaad een bij elkaar geraapt zooitje. Een kromme vijver in het midden van de (stads)tuin bijvoorbeeld :P Inmiddels is hij een stuk strakker maar ik ben er nog steeds me bezig, de aankleding en leuke meubels. Leuke inspiratie! :)

 4. 3 is een statement gebruik ik eigenlijk altijd als lijdraad bij het inrichten. Helaas heb ik maar een ieniemienie balkonnetje, dus leuk inrichten zit er hier niet in

 5. Mijn favoriete winkel voor tuinspullen is toch nog steeds de kringloop en rommelmarkten. En ook neuzen als het grof vuil aan de weg staat leverde in het verleden veel leuke spullen op. Gratis bloempotten, een betonkuip nu in gebruik als mini vijver. Oke , je hebt niet in een klap alles wat je wilt, maar het is ook geen ramp als er iets kapot gaat. Het enige nieuwe wat ik kocht voor in mijn tuin was vorig jaar een nieuwe parasol die ik kocht in het naseizoen met een flinke korting.

 6. Wij hebben afgelopen maand onze veranda aangepakt en nu is de achterkant van de tuin en de voortuin aan de beurt. Ik heb geen groene vingers, maar ik vind een mooie tuin toch echt wel een verrijking van je woning!

 7. Wij zijn nog steeds zoekende naar een leuk hekwerk omdat we nu inderdaad geen enkele vorm van privacy hebben als we buiten zitten. Zo'n etagere vind ik op zich wel leuk maar dan niet als afscheiding, daarvoor zou het mij te klein zijn.

 8. Ik vind privacy enorm belangrijk! Mijn tuin is de enige plek (en het strand) waar ik in bikini graag lig! Dan hoef ik niet elke 5 minuten rond te kijken of er gezn buurman staat te gluren. Dus er staat een schutting tussen. En gewoon een gezellig plekje!

 9. Ik vind het dus wel erg leuk om verschillende kleuren in de tuin te hebben. Binnen niet overigens maar in de tuin hebben wij zelfs 5 kleuren, als wit een kleur is. Beetje zomers en vrolijkheid zeg maar.

 10. Zelf laatst nieuwe meubels gekocht met tip 2 in mijn achterhoofd! Ben nu erg blij met m'n tuintje!! Wel kwamen er al snel door mijn zoontje perrongeluk een vlek in m'n nieuwe meubelstuk... maar dankzij een meubel reiniger specialist was dit snel opgelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder