Reacties

Hondengeur verwijderen en huisdierverzorging met Oxyfresh pet geurverwijderaar — 53 reacties

  1. Wij gaan wel eens een weekendje weg en dan moeten wij onze katten alleen achter laten. Meestal gaat dit gewoon goed en doen ze alles in de kattenbak. Heel soms komen we thuis en heeft een van onze katten uit boosheid op de bank geplast. Dan zou dat middel wel heel goed zijn. Ik vraag me alleen af of het de bank niet verkleurd. Gelukkig gaan we niet vaak een weekend weg...

  2. Wij hebben geen katten of honden dus bij ons ruik je het niet.. Vrienden van ons hebben wel een hond maar die ruik je eigenlijk helemaal niet. Hebben vaak geurkaarsjes in huis. Helpt dus ook goed.

  3. Oh ik was de hond serieus nooit......hij zwemt wel graag en thuis ruikt het/hij dan naar natte hond, maar verder ruikt de woonkamer niet naar hond.
    Zou ander voer mogelijk een idee zijn?
    Als hij vies is, wat op zich zeer regelmatig voorkomt laten we m zwemmen in schone sloot of in zee :-)
    Zijn adem ruikt soms wel vies, maar dat is omdat hij dol is op kattenpoep, om te eten ja ( braaaaaaaaak)

  4. Hier wel een hond, maar geen hondengeur. Tenminste niet van zijn huid/vacht. En dat komt omdat hij een echte labradoodle is. Labradoodles zijn (voor zover ik weet) de enige honden waar mensen geen allergische reacties op krijgen, als ze dat normaal wel hebben bij honden. Onze Roet is de perfecte oplossing gebleken toen we heel graag een hond wilden, terwijl ik allergisch ben voor honden.

  5. Wij wassen onze hond nooit. Ik denk dat het ook niet zo goed is voor zijn huid. Als het geregend heeft ruik je wel iets van hondengeur. Maar niet echt heel erg storend. Wij hebben een kruising Newfoundlander/Boulab dus best wel een grote.

  6. Heel makkelijk denk ik wel met onze liefste katten en poezen. Niet dat het stinkt bij ons in huis! Ook wij hebben elke dag onze tuindeur en ramen open staan. Maar het is toch wel handig om in huis te hebben, je weet het nooit, met een ongelukje of zo? Soms, als de katten kattengras hebben gegeten, moeten ze vaak wat spugen (haarballetje) Nu maken we dat wel goed schoon, maar met dit product micshien nog beter?

  7. Ik heb een 15 jaar oude middenslag poedel. En die uhmm...ruikt.....Dus ik vind dit wel een eye opener. Eens even uitproberen of het toch niet stiekem ruikt naar nep-dennen of nep lavendel of een andere nep geur..want dat vind ik net zo erg als de geur van mijn oude hond

  8. Ik was onze jack russel ongeveer 2/3x per jaar, vanwege het feit dat het lichaamsvet een natuurlijke bescherming biedt.
    Ik was haar met een natuurlijke zeep.
    Onze hond is klein en loopt weinig buiten en wanneer zij nat of vuile pootjes heeft droog ik die voor binnenkomst.
    In huis hebben wij geen last van hondengeur, het enige wat snel gaat ruiken is de stofzuiger, daar doe ik een geurstickje in, helpt niet helemaal afdoende, ruik ik 'hond' dan vervang ik de stofzuigerzak.

  9. Met een witte herder van 35 kilo hebben wij ook wel eens last van luchtjes. Zeker als ie weer eens in de sloot gesprongen is...Veel luchten, de hond twee tot drie keer per jaar door de hondenwasstraat (dog wash) en stofzuigen met wat waspoeder doet gelukkig wonderen. Het ruikt hier vaak lekker schoon en fris <3

  10. Aan een gewone hondengeur heb ik op zich nog geen hekel, maar de geur van een nat geregende hond vind ik echt verschrikkelijk. Tsjah, hij moet er toch uit, ook als het regent. Gelukkig is het best leuk om hem helemaal af te drogen, maar hem onder de douche krijgen is een ware uitdaging. Hihi! ;-)

  11. Thanx voor de tip! Wij hebben hier een hele lieve poes, Isis van 13 jaar en sinds het overlijden van onze oudere kater is ze heel aanhankelijk. Waar ik ben is zij en ben ik er niet voor langere tijd dan plast ze op onze deurmat. Nergens anders, altijd daar. We gebruiken dan altijd een spray maar nu leggen we er een nieuwe mat in en is ze aan de anti-depressiva in de hoop dat dat haar helpt. Is echt een gedragsprobleem, lastig maar ja weg doen we haar ook niet. Onthoud deze voor als ze toch weer plast!

  12. Wij hebben een hond, maar geen last van geurtjes. Weet je wat er ook bestaat. Katten die bijvoorbeeld krols zijn, daar van een bepaalde geur sprayen in je huis en daar worden ze rustig van. Zoiets had mijn baas, echt grappig. Het helpt echt. Maar dat was niet tegen geur btw.

    Informatief artikel!

  13. Je hond wekelijks wassen is slecht voor de huid en de vacht. Negen van de tien problemen met een "stinkende" hond heeft te maken met verkeerd of goedkoop voer. In plaats van de hond wekelijks te wassen is het gezonder voor de hond om eens beter naar zijn of haar voeding te kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder