Reacties

Zeeman Lucht: een bijzonder Zeeman parfum — 23 reacties

 1. Ik vind het wel grappig dat mensen die nergens geld aan willen uitgeven, de prijs van een duurdere geur denken te definiëren als gebakken lucht en marketing. Er is heel veel verschil in ingrediënten tussen goedkope en duurdere geuren.
  Uiteraard is er zeker een bedrag aan marketing in verwerkt, maar dat is absoluut niet het enige.
  Ik gebruik D&G the One of Coco Mademoiselle, beide geuren die heel lang blijven hangen en waar je heel weinig van nodig hebt. In tegenstelling tot al die drogistparfummetjes van een paar tientjes die in enkele uren vervliegen of waarvan de geur geen sterke basisnoten heeft.

  Het is maar net of je het ervoor over hebt.

  • Het punt van Zeeman is dacht ik juist dat ook hun parfum van goede ingrediënten is gemaakt en dat dit mogelijk is. Maar het is zeker waar, dat ik een vervelende consument ben als het gaat om parfums, en inderdaad het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang zit.

 2. Ik gebruik nu dagelijks en ik moet bekennen dat dit komt doordat andere luchtjes op zijn. Ben erg fan van White Musk van The Body Shop, maar moet van mezelf eerst maar eens opmaken wat er nog staat. En ik vind het prima hoor, die Lucht :)

 3. Misschien is het een fris luchtje, met ide naam. :-)
  Het liefste had ik Soir de Paris maar die bestaat niet meer in de oude geur.
  Ik houd wel van musk, alleen weet ik niet waar ik die nog kan kopen.

 4. Ondanks dat er hier een Zeeman in ons kleine winkel centrum is nog niet geweest of geroken dus ik kan er niet over oordelen .Mijn grote Passie is parfums en ik kan ongeveer een halve Douglas vullen nu .Mijn favoriete geur ? vooral de Shalimar van Guerlain en de diverse flankers ervan .Ik hou van veel dure geuren maar ook een lekker geurtje van de Lidl van 4,95 schuw ik niet

 5. Voor Corona liep ik nog wel eens in de stad bij Zeeman binnen. Tegenwoordig fiets ik alleen naar de bieb heen en terug. Dat luchtje ken ik niet. Wat mij betreft zijn geurtjes al snel te zwaar.

 6. Parfum of eau de toilettes, mensen gebruiken vaak teveel. Ik kan er serieus koppijn van krijgen, ik krijg het al in de zomers als ik langs de douglas loop bijv. buiten he.

  Daarom heb ik nooit een luchtje op, ouderwetse zeep en eventueel zonnebrand als creme in de wintertijd juist en hoe vaak ik niet hoor, wat ruik je lekker! Dat is apart, mensen herkennen het dan niet eens als zomers, hahahaha

  Echter is er 1 man geweest die mij zei... dit luchtje zou jij kunnen dragen, met mate en alleen in de wintertijd, nu dus. en dat is...

  Dioressence
  Eau de Toilette (EdT)
  Les Créations de Monsieur Dior
  100 ml
  € 125,95
  € 94,46

  Dus... die heb ik niet, onbetaalbaar voor mij, maar wat ik dan doe? Zo nu en dan toch een douglas in en vragen om een tester... ik heb of had er 5, en nog altijd heb ik liggen in de koelkast. Ik draag het dan ook alleen bij bijzondere gelegenheden en dat is niet in de familie bijv. En zo veel of vaak ga ik niet uit of heb iets bijzonders, dus blijft het lekker liggen.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>