Reacties

Witte bh: do of don't? En hoe krijg je hem weer wit? — 25 reacties

 1. Wit, nude, zwart, rose en rood.
  Inderdaad, die rode kleur onder wit was een openbaring!

  Tegen de tijd dat de witte grotty wordt, is hij aan vervanging toe. Ik vervang gemiddeld twee BHs per jaar en betaal dan wat meer. De zwarte gaat het langst mee, want is voor onder mijn zwarte kleding die ik bij hoge uitzondering draag (concerten en begrafenissen).

 2. Heel apart inderdaad dat je wit onder wit toch ziet. Ik ben, inderdaad mede vanwege de was, overgestapt op donkere kleuren. En nee, ik was niet met de hand. Die machine staat er niet voor niks hoor;).

 3. Ik heb een witte (inmiddels grijs 🙄) en een zwarte. Ik ga ook geen witte meer kopen, omdat ze na een tijdje grijs worden.
  Grappig dat een rode bh niet te zien is onder een wit t-shirt.

 4. Hier een paar witte en een paar zwarte. De witte exemplaren gooi ik gewoon in de wasmachine bij de witte t-shirtjes van mijn verkering. Op 60 graden, hoppa! Schoon! Anders moet ik ook te lang wachten. Is er niet goed voor maar ik koop regelmatig een nieuwe. Overigens vind ik er niets mis mee om je bh een beetje te zien zitten, hoor. Iedereen weet inmiddels toch wel dat veel vrouwen bh’s dragen?

 5. Ik wil altijd een bh met gekruiste de bandjes achter. Mijn schouders lopen af en anders ben ik de hele tijd aan het bandjes optrekken. Jammer genoeg zijn deze er niet met voorsluiting. Aangezien ik mijn ene arm niet meer goed kan gebruiken kan ik mijn bh dus niet meer aankrijgen zonder hulp. Ik ben nu over gegaan op een soort zonder sluiting. Het is even wennen.

  • Volgens mij noemen ze dat topjes. Heb ik ook altijd aan. Sluiting en beugel van bh irriteren mij vreselijk. Ik koop ze hier in Friesland bij Ter Stal. In heel veel kleuren

 6. Ik heb ongeveer 10 bh’s want ik wil iedere dag een schone bh. 3
  2 zwarte en 2 grijze, die draag ík voornamelijk in de winter en 6 huidkleurige. Ik was bh’s altijd op de hand en daardoor gaan ze echt veel langer mee.

 7. ha Nicole,

  die van Bonprix heb ik ook.
  Na mijn borstkanker draag ik geen voorgevormde bh's meer.
  het schijnt, dat je borsten er te warm onder worden en dat is dus niet goed.
  Ik doe er alles aan om nooit meer borstkanker te krijgen...

  Groetjes, Marlou

  .

 8. Ik heb er zeker een 15tal, in alle mogelijke kleuren en printjes. Maar wel doorheen vele jaren verzameld, ik koop af en toe een nieuwe, altijd in de sale! Ik was ze altijd met de hand. Dat houdt ze echt veel langer mooi. De witte laat ik gewoon wat langer weken in een sopje met eventueel was soda erbij. Ze blijven wit. Het geheim van lang meegaan is volgens mij ook dat wanneer je gezweet hebt je niet te lang wacht met uitwassen, want zweet tast de gevoelige stoffen en elastiek aan. Ik koop na jarenlang allerlei merken geprobeerd te hebben enkel nog Marie Jo (prijziger, maar in de sale waar mijn winkel tot 70 % korting geeft valt dat supergoed mee)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder