Reacties

Welke kleur bh onder wit? Rode bh onder wit shirt kan! — 17 reacties

 1. Onder een ondoorzichtig shirt kan je toch alles dragen. Het schijnt toch niet door. Ikzelf heb witte, zwarte en 1 wit met zwarte nopjes bh. Ik heb geen witte t shirts

 2. Onder een wit shirt zie je een witte bh juist wel! Want die steekt nogal af bij je huid en kleurt vaak net niet bij je shirt.

  Ik draag onder iets doorschijnende shirts ook altijd een rode bh. En onder een witte lange broek ook een rode slip dat toont veel minder dan wanneer je er een witte onder zou dragen.

  Huidkleurig kan ook, maar dan moet het wel dicht bij je eigen huidkleur liggen.

  • Wilde dat net ook al zeggen, onder een witte broek rood ondergoed dragen, is mij ook altijd geleerd :)

 3. Dit vind ik een goede tip.
  Ik heb gewoon witte bh's en ik vind dat je ze bij een wit shirt zo goed ziet. Te goed eigenlijk. Dat wordt dus een rode bh kopen!!

 4. Ik heb alle kleuren van de regenboog, rood, wit, creme, paars, zwart, oranje bordeaurood het maakt me niet uit welke kleur als de bh maar goed zit.

 5. Ik ben geloof ik saai in bh s.
  Gewoon wit en roomkleurig.
  Maar we t liefst met een kantje ofzo.
  Ik zag pas een licht blauw wit ruitje en die was leuk!!!
  Maar de prijs was minder en zeer zeker omdat ik genoeg heb maar hij kostte € 75,00, mega en dan voir de leut, tja dan bedenk ik mezelf eel ff en daar bij ik heb een flinke maat.
  Dat van rood onder wit had ik eens gehoord en kon het ook niet geloven maar die had t over Bordeaux kleur onder een witte rok / broek.

  Wat geniet ik altijd weer van de blog.
  Soms heb ik weleens gedachten en dan denk ik oh zeg ik wilde wel dat daar es een boogje over zou gaan.
  Maar nuet de moed om te mailen, hihi.

  Groet van Hilda

 6. Ik heb verschillende kleuren en inderdaad ook rood! Ik las het ook ergens en was er ook erg tevreden over. Verder heb ik wat verschillende kleuren, vooral donker, want dat kleurt het mooist.

 7. Nou, als er iets inderdaad vreselijk opvalt, dan is het een knetterwitte bh onder een wit shirtje ofzo. Dan vind ik zwart (of rood dus) een stuk minder opvallend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder