Whatsapp versterkt de gezinsband!

whatsapp gezin

Hoewel je veel enge verhalen hoort over de effecten van smartphones, social media en schermpjes in het algemeen is er nu toch positief nieuws aan de horizon : )

Want whatsapp schijnt goed te zijn voor de gezinsband!

Lees er alles over op mijn blog Het Moederfront.

Whatsapp statussen: alles wat je weten wilt!

Leestips

Kan jij je wat voorstellen bij positieve effecten van Whatsapp?

Similar Posts

12 Comments

 1. Het kan in sommige situaties (zoals met ernstige ziekte) best handig zijn, maar ik hoef geen deel uit te maken van whatsapp-groeenp. Ik was er onlangs ook aan een toegevoegd, maar toen ik wist dat alles oké was, heb ik hem verlaten. Ik wil alle (onzin)berichtjes van iedereen, incl. die van mij geheel onbekende mensen, niet lezen.
  Later hoor je dat meer mensen dat eigenlijk wel wilden, maar niet goed durfden.

  http://www.shainablogt.blogspot.nl

 2. Voor mij heeft whatsapp heel grote positieve effecten.
  Omdat ik fysiek niet altijd in orde ben is het voor mij erg lastig om met mensen af te spreken. Whatsapp houdt me met alle mensen waar ik om geef in contact! Het heeft contacten en vriendschappen echt verdiept.
  Waar telefoneren best veel energie kost, geldt dat voor whatsapp niet.
  Zo heb ik een goede vriendin die ik, door ons beider omstandigheden (gezinnen, fysieke omstandigheden, lange afstand etc) maar een paar keer per jaar zie.
  Maar we spreken elkaar elke avond via whapp. Zo delen we lief en leed!

 3. Eigenlijk vind ik face to face contact wel fijner. Vooral binnen 1 huis. Voor de rest is hef een erg handige app en blijf je heel makkelijk met iedereen verbonden.

  1. Uiteraard is whatsapp geen vervanging voor echt contact. Maar het kan dus blijkbaar overdag een manier zijn om het contact te onderhouden, zodat je ‘s avonds als het ware makkelijker praat.

 4. Ik denk ook dat je makkelijke in contact blijft, ook binnen het gezin. Hier zijn de meiden nog te jong om zelf WhatsApp te hebben, maar ik denk dat we het in de toekomst zeker zullen gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.