Reacties

Weekend DIY — 27 reacties

 1. Ik ben zeker iemand die veel zelf maakt maar eigenlijk nooit met hulp van een boekje. Ik probeer het meestal zelf "uit te vogelen".
  Zo zag ik ooit een poefje gemaakt van oude dekens in een woonwinkel en ben toen op internet gaan zoeken naar hoe ik zoiets kan maken. Daarnaast ben ik zelf nogal vindingrijk dus met een beetje van een ander en een hoop van mezelf lukt het vaak wel. Maar ook weleens niet.

  lots ideas of Marion

  • Ik moest ook zeker aan jou denken bij het lezen van dit boek Els. Wat ik vind jou echt een heel creatief iemand, met elke week nieuwe creaties op je blog!

 2. Dat heb ik idd zo vaak en dan komt het twee seizoenen later in de mode. Helaas ben ik niet handig, ik knip als ik baai en ik naai als ik knip zeg maar, dus om het zelf te maken gaat m niet worden. Gelukkig heb ik nog heel veel leuke tijdloze kleding die ik kan dragen.

 3. Ha, ja ik! Ik vind het super leuk om veel zelf te maken. Ik word dan ook helemaal enthousiast van dit boek: het ziet er alleen al geweldig uit!! En ook een leuk blog trouwens, weer eentje die ik kan toevoegen aan mijn favorieten :-) Waarvoor dank natuurlijk.

 4. Wat leuk!!

  Jersey rokjes, heb ik voor mijn meiden ook... of het is niet te koop of belachelijk duur! Mijn trouwjurk, wat ik wilde was niet te koop, dan maar zelf maken.

  Het is altijd even flink doorpakken maar het resultaat mag er dan ook wel zijn uiteindelijk!

 5. Ik probeer zelf alles wat stuk is te maken en zo word een mens inventief en handig.

  In de biblootheek en om me heen zie ik veel ideeen.
  Ook uit gesprekken met mensen

  En sla dat op .als ik wat nodig heb ,vind ik het ,of in mezelf of om me heen .
  Of verander dingen in andere dingen.

  Het spreekwoord zegt aldoende leert men

  Jij bent een handige blogger

  Jij bent een handige Blogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder