Reacties

Gratis linnen tasjes bij de bieb — 24 reacties

  1. Ik ben gisteren geweest en ik heb geen gratis tasje gezien!Ik ben wel benieuwd waar ze liggen ?
    Wel een leuk tasje, ik moet morgen nog wat in de weggeefkast leggen en misschien kom ik dan zo'n leuk tasje tegen.

    • Dat lijkt me wel. Ze zijn vast heel blij als er mensen komen die normaal nooit komen. En ze kunnen natuurlijk niet aan je zien of je lid bent of niet.

  2. Zou er niet speciaal voor naartoe gaan. Morgen ga ik sowieso even. Dl eens inschrijven en eigen pasje weer eens verlengen. Al lees ik nog zelden, een (gratis) abbonement is altijd handig.

  3. Ik ga minstens 2 keer per maand naar de bibliotheek. Tijdschriften lezen en boeken uitzoeken. In bed lees ik op een E-reader maar overal anders lees ik 'van papier' . Morgenavond ga ik weer en zie dan wel of er tasjes zijn. Ik kocht laatst in Maastricht (in een prachtige boekhandel in een voormalig kerkgebouw) een linnen tasje met de teksr "Let's talk about books, babe" Leuk!

  4. Ik heb sinds vorig jaar mijn abonnement opgezet. Omdat ik te weinig tijd had om te lezen. Nu ga ik wel eens naar de bieb, leen dan het pasje van mijn schoonmoeder.
    Dochterlief gaat iedere 2 weken met school even de bieb in. De bieb ligt in de school.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder