Reacties

Wat is jouw status op Whatsapp? — 58 reacties

 1. Mijn status is: Mijn glas is altijd halfvol. Dit is ook mijn levensmotto. Ik gebruik WhatsApp trouwens dagelijks. Vooral de korte filmpjes die mijn dochter stuurt van onze kleinzoons zijn goud waard. Verder app ik met onze kinderen, familie en collega's. Handig en gratis.

 2. Hahahah, wat leuk om te lezen. Ik moet bekennen dat ik laatst voor het eerst mijn status gewijzigd heb, maar wel naar een standaard status. Even kijken wat het ook alweer was.... Oh ja: "Kan niet praten, alleen WhatsApp." Ik denk dat ik 'm ook maar eens ga aanpassen.

  • Zo'n lach vind ik ook sympathiek. Interessant dat veel van je vrienden nog de standaard status hebben. Nu voel ik me meteen niet meer zo'n noob. Want zelfs ik heb een 'echte' status ; )

 3. Ik app veel mijn mijn zussen en mijn vriendin die allemaal verder weg wonen. Het is vooral gemakkelijk om even wat foto's te sturen of even een korte mededeling door te geven. Ik houd niet zo van bellen en zo hebben we toch contact. Ook in de familie app worden berichten doorgegeven. Zondagavond is mijn schoonvader opgenomen in het ziekehuis met een hartinfarct. Dit wordt snel even op de app gezet zodat alle kinderen het vlug weten zonder eerst iedereen te moeten bellen. Of datums van verjaardagfeestjes...
  Met mijn kinderen app ik niet veel, soms met mijn 13-jarige dochter als ze bij een vriendin blijft slapen.
  Mijn status? Een paar bloemetjes...!

  • Sterkte gewenst met je schoonvader. Dat lijkt me wel een schrik. Ideaal dat je elkaar met whatsapp dan zo snel en makkelijk kunt informeren.

   Ik houd van bloemetjes dus je status kan ik waarderen.

 4. Mijn status is "zeg het maar" met een smiley erachter. Ik wist niet eens dat je zelf tekst kan kiezen. Ik dacht alleen de tekstkeuze die aangegeven staat.....

 5. ik heb het net veranderd, dat doe ik niet vaak maar deze vond ik wel mooi:
  "the grass is green where you water it." met een plaatje van een stek.
  Die las ik bij PUUR! en vond ik mooi als tegenhanger van het gras is groener aan de overkant.. komt nog een blogje over denk ik zo.. ;)

 6. Ik gebruik al jaren Whatsapp en weet/ besef niet eens dat er een Whatsapp status is. Nu ik verder lees zie ik Hey there! I am using WhatsApp. Dat is het enige wat ik regelmatig tegen kom. Geen uitvindrijke zin zoals bij je kinderen. ;-)Leuk afbeelding.

 7. Ik begreep dus eerst toraal niet wat je bedoelde, ik heb geen smartphone :D
  Wel een antiek mobieltje die vooral als wekker wordt gebruikt door oudste zoon. Ik ben zoveel thuis dat ik geen smartphone nodig heb. Ik ben overigens wel verslaafd aan de afgeschreven ipad van manlief :-)

 8. Ik app volop, maar ik had geen idee van die status. Meteen wat ingevuld. En er staat nu: May you live all the days of your life. Dat is een citaat van Jonathan Swift en de ondertitel van mijn blog

 9. Idd een Whatsappje is het nieuwe sms-en Ik vraag me af waarom ik 100 smsjes in mijn abo heb. Ik heb besloten om een tijdelijke social media pauze te nemen. Geen berichtjes lezen op FB en Twitter. Men Men wat een tijdverslinders zijn dat.

 10. Haha die van je oudste dochter is van Alice in Wonderland. Volgens mij wist de mad hatter het antwoord zelf ook niet. Geniaal dat ze daar voor gekozen heeft!

  Mijn status moest ik opzoeken, ik wist het echt niet. Het is een emoticon van hoog gras wat wat waaierig er uit ziet... Lekker plain. :)

  • Ik kan me goed voorstellen dat je het wel prima vind zonder whatsapp. Maar ik ben benieuwd hoe het gaat als je kinderen ouder worden en naar de middelbare school gaan. Ik heb het gevoel dat je er dan niet meer onderuit kunt. Zo ging het bij mij tenminste...

 11. mijn status is; at the gym. Ik sport nogal veel. Maar ik wist niet dat ik de status kan veranderen. Ga es even proberen. Je raakt snel verslaafd hoor. Tis maar dat je het weet...

 12. pMijn status is momenteel: Kan letterlijk niet praten! why? Ziek op vakantie?! Na veel gezeur en de wetenschap dat er een paar zware maanden aankomen zijn we een midweek weg, heerlijk lekker een lux huisje in Drente. Wie ligt er ziek op bed, moi.

 13. Grappig de statussen van je kinderen. Ik heb er geloof ik geen tekst staan... maar het plaatje van een klavertje vier.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook zelden kijk naar een status van iemand.

 14. Heb geen mobile of tablet, dus geen whatsapp. Wel op mans phone. Hebben een fam whatsapp. Handiger als emailen.
  bitch is hier erg grof. mag je niet zeggen.als je dat word gebruikt, kun je wachten op commentaar.Mag hier absoluut niet gehoord worden.Je noemt iemand dan een teef..
  Groet, Wilma

 15. Het lijkt mij echt lekker als ik niet altijd op mijn telefoon hoefden te kijken. Tegenwoordig gaan mijn school zaken ook via Whatsapp. Veder app ik eigenlijk alleen met mijn moeder en mijn vriendin. Mijn status verander ik bijna nooit. Die van mij is al een lange poos 06-07-14<3 en daarnaast mijn website link. Zo kan ik gelijk via Whatsapp reclame maken :)

 16. Wat grappig dat je pas sinds kort aan de WhatsApp bent, dat hoor je niet veel. Als je er niet teveel meebezig wilt zijn kan ik aanraden in niet teveel groepen te gaan zitten, haha, want dan kan het hard gaan met alle berichten! Creatieve en leuke statussen hebben een aantal van je kinderen. Ik heb op dit moment mijn blog url in mijn status staan.

  • Ik zit dan ook bewust in geen enkele groep. De kinderen zaten op een gegeven moment in een groeps app van een klas, en werden dan 's ochtends als ze wakker werden begroet met zo'n 250 nonsense berichten. Ze zijn toen uit die groeps app gegaan.

   En ik wil ook niet voortdurend berichten krijgen dus ik houd het mij de groepsapp met mijn twee buurvrouwen.

  • Gelijk heb je. Ik zit in drie groepjes op what's app, maar die zijn alle drie meer voor praktisch gebruik dan dat er oeverloos gekletst wordt.

 17. Mijn status is: 'Blij ei' met een XD-smiley erachter. Ik was zo blij met mijn smartphone dat ik me echt een blij ei voelde.
  Ik heb ook een aantal buren op de app, dat ons 'bbq-groepje' we zijn met zijn zevenen en twee goede vriendinnen. Eén van hen heeft een status die christenen misschien niet zo waarderen, maar het is haar levensmotto: 'God forgives, I don't' Door een aantal hele tragische gebeurtenissen is zij zo 'agressief' geworden, maar ze is wel een echte vriendin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder