Reacties

Verspakket AH Orzo Basilicum Pesto + nog een experiment — 29 reacties

 1. Ik vind de verspakketten vaak erg lekker en ideaal dat er precies de juiste hoeveelheid van alles in zit. Ik ben vooral fan van Moussaka, omdat het zo'n heerlijke magere variant, is vol groente en vol smaak. Orzo was ook lekker, maar daar zijn volgens mij verschillende varianten van. Ik had iig niet iets met pesto.

  Courgettespaghetti is ons goed bevallen. Qua smaak niet te onderscheiden bij de pastasaus en veel minder koolhydraten/calorieën.

 2. Sperziebonen, ui, knoflook, groene peper, tomaat, bouillonblokje, handje magere spekblokjes.
  Alles in de hapjespan met een kluitje roomboter. Magere boter smaakt ook.
  15-20 Minuten op zacht vuurtje, af en toe roeren.
  Was lekkerrrrr.

 3. Al lang eet ik koolhydraatarm een richting waaruit de courgette spaghetie is ontstaan zo ongeveer. Ik vind het echt niet lekker en ook totaal niet op pasta lijken. Ook de bloemkoolrijst op een paar manieren geprobeerd, kan er echt geen rijst van maken, harde korrels met kruiden zijn het, of te lang gekookt en pap met kruiden, en ik ben best een redelijke goede en ervaren kokkin.

 4. Orzo is een soort pasta die vaak in de Turkse keuken wordt gebruikt. Is ook erg lekker in combinatie met rijst. Ik heb het vroeger regelmatig gegeten. Nu niet meer omdat het van tarwe wordt gemaakt en ik dat helaas niet goed verdraag.
  Ik heb eens pasta gemaakt van courgette. Ik vond het lekker, maar ook erg licht. Ik ben trouwens meer van de koolhydraten. Ik koop nooit die pakketten. Ik vind het meestal te weinig en te duur.
  Wij aten vandaag brede rijstmie met witte kool, ui, paprika, uitgebakken spek, kruiden en een schep pindakaas voor extra smeuigheid. Lekker makkelijk, want we zijn een paar dagen op vakantie.

 5. ha Nicole...

  die verspakketen zijn ideaal.
  Ik maak er in de winter regelmatig erwtensoep mee!

  Bij mij staat vanavond op het menu: "Restjes"
  Ik ga het heerlijke eten van gisteren dat over is opbakken mmmm...

  Groetjes!

 6. Ik heb bijna alle soorten verspakketten al geprobeerd, de favorieten zijn: couscous, noodle-soep, tomatensoep, nasi goreng.. . ik vind het makkelijk en het is precies genoeg voor ons vijven.

 7. Geen tijd om te koken vandaag. Wij eten iets wat na zes minuten 'Ping!' doet. Van die diepvriesmaaltijden van Iglo. Aan de kleine kant en er zitten weinig groenten in maar ze zijn best te doen voor een keertje.
  PS: orzo is een pastasoort. Zit tussen rijst en pasta in, zeg maar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder