Tea Topic: Wat is jouw favoriete snoep + Linkparty reminder

tea topic

De Tea Topic vraag van vandaag is lekker banaal.

Dat is soms ook wel eens fijn. De vraag is:

Wat is jouw favoriete snoep?'

Nou, ik weet er wel een aantal!

Wat is jouw favoriete snoep?

In willekeurige volgorde:

 1. Salmiakballen, durf ik niet meer uit angst voor gaatjes....
 2. Salmiakknotsen, durf ik ook niet meer uit angst voor gaatjes.
 3. Brosjes, durf ik niet meer vanwege mijn te hoge cholesterol.
 4. Paprikachips, durf ik ook niet meer vanwege cholesterol.
 5. Van die Red Band pastille snoepjes. Niet de Stophoest versie, maar snoep versie. Die vallen altijd zo lekker uit elkaar in je mond.
 6. Drop!
 7. Salmiaksnoepjes
 8. Plak jong belegen kaas, of is dat geen snoep?
 9. Plak zelfgemaakte citroencake. Die eet ik nog wel! Elke ochtend een klein stukje bij de koffie van 10 uur. Ik bak hem met vloeibare boter, dat lijkt me gunstig toch?!

Tsja, zoals je ziet durf ik eigenlijk niet veel meer te snoepen vanwege angst voor de gevolgen. Knap balen. Bovendien ben ik zo maar 2,5 kilo afgevallen nu ik amper meer durf te snoepen. En ik woog al niet zo veel.

Huisvlijt Linkparty reminder

Ook dit jaar weer elke zondag een linkparty ook wel blog hop genoemd op Huisvlijt. Je kunt daar jouw blogpost delen, en leuke nieuwe blogs ontdekken. Je kunt nog meedoen t/m zaterdag. Elke zondag komt er weer een nieuwe.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Leestip: Bean Boozled

Wat is jouw favoriete snoep?

Vergelijkbare berichten

14 reacties

 1. Beste Nicole, Ik was ontroerd door je mooie wens "ik wens je een jaar".... dat wens ik jou ook.
  Ik snap dat je je zorgen maakt over je cholesterol, bij mij is dat ook aan de hand, maar óók door stress. Vind het wel raar, gezien jouw ubergezonde lijfstijl, en al dat geren, en je gewicht, en dat je door zo'n " hellish periode" gaat, dat de huisarts je niet verder controleert. Of je ondersteunt. Of doet hij of zij dat wel?
  En gewoon naar de internist, wanneer gebeurt dat dan? Al die tijd zit je in de stress, en stress stapelt, en ik weet dat stress plus stress niet "plus" is maar "keer". Vind dat je erg in de steek wordt gelaten.
  Hier wordt elke dag aan je gedacht. Weet niet of het helpt, maar het is wel zo.
  En neem aub gewoon dat mini brokje, dat kán het verschil niet maken! Een beetje zacht en mild voor jezelf lijkt me nu juist hard nodig! Sterkte!

  1. De huisarts doet verder niets eigenlijk. Hij bedoelt het wel goed, maar ik ervaar hem niet bepaald als een steun. Ik vind het superlief dat je aan me denkt en dat helpt zeker!

   Dankjewel!!!!

 2. Ik zie het al, als wij samen een kopje thee zouden drinken dan gaat er heel wat salmiak en citroencake doorheen (heeeeeerlijk!). Super leuk om je zo beter te leren kennen.

 3. Kaneelbrokken…. Ik kan ieder snoep laten staan, maar kaneelbrokken daar blijf ik van eten. Dus koop ikze maar heel soms 😄
  En naturelchips. Lekker!

 4. Jeetje, ik denk alles, met voorkeur voor fudge met vanillesmaak. En in de categorie zoet staat bij mij ook nog een tompouce bovenaan, met hele dikke room (dus helaas niet van mijn favoriete winkel HEMA maar van een goede bakker (Holtkamp Maassluis) of bij Hotel New York in Rotterdam. Hartig kan me gestolen worden, ik ben een enorme zoetekauw!

 5. Snoep koop ik nooit,behalve dropjes die mijn zoon vaak koopt eten we geen snoep,niet dat ik het niet lekker vindt,maar ik ken mezelf dan eten we de hele zak leeg,wel elke dag koekjes bij de koffie,ook niet gezond,maar beter als roken waar ik lang aan verslaafd was, gelukkig jaren geleden gestopt,na mijn bekering met alle verslaving gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.