Reacties

Sokken haken: haakpatronen voor sokken — 25 reacties

 1. owh.. hiet schiet me zo in mijn ehhhhh vinger.... ja vinger. Helaas kan ik dus even niet haken. Verrekte spier. ;-)

  Love as always
  Di mario

 2. Ach jongens, de gebreide sokken van oma... Mijn oma zat voor mijn gevoel altijd sokken te breien. Heerlijke herinneringen. Ik kreeg van mijn moeder gehaakte sloffen; bijna hetzelfde als sokken;).

 3. Ik heb het boek. Ben gek op handwerken en heb al sokken gehaakt. Het is absoluut niet moeilijk. Het lijkt moeilijk omdat de afkortingen in het boek ingewikkeld er uit zien. Even oefenen met een bolletje gewoon goedkoop garen en dan pas met duurdere Sokkenwol is mijn ervaring. Het zijn wel echt huissokken, want veel te dik om in schoenen te dragen. In kaplaarzen of klompen kan wel. Er is ook een Facebook groep van sokken haken ala sascha. Ik ben nu wel weer gewoon sokken aan het breien. Die passen wel in mijn gewone schoenen. Maar duurt 10 keer langer. Sokken haken doe je in een paar avondjes.

 4. Grappig die sokken, ik haak wel sokjes voor de gehaakte poppen van mijn dochter, maar om nu ook grote sokken te gaan haken? Misschien ooit eens.
  Leuk dat je bij mij langs kwam.
  Groetjes,
  Nathalie

 5. Ik moet er niet aan denken om met gehaakte sokken rond te lopen. Maar dat trauma heb ik overgehouden aan Oma's en mijn moeder... Die hadden schijnbaar niets anders te doen.

 6. Hm. Best leuk. Misschien ooit. Mijn haak-manie is weer even over. Als ik weer een zin krijg om te haken, begin ik er misschien wel aan. Ik vind het altijd wel fijn om iets te haken wat je echt kunt gebruiken. Knuffeltjes en zo zijn ook leuk, maar de kat heeft er nu wel genoeg.

 7. Ik heb het boek en een hele middag haken en uithalen om t te snappen. Sascha haakt met pen 4 maar dan werd het bij mij veel te groot en te los Ben bij nld 2 uitgekomen. Leuk om te doen

 8. Ik ben met mijn eerste paar bezig. Bij de hiel van de eerste sok. Maar is nu ok. Erg leuk om te doen. Ben zeker van plan om ook de andere modellen uit het boek te m(h)aken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder