Reacties

Snap Screen versus Bug Blocker: vliegengordijn met magneten — 7 reacties

  1. Meestal is goedkoop duurkoop maar af en toe kan je geluk hebben. Vaak hoor ik van een ander dat het goed bevalt en dan wil ik het nog wel eens kopen.
    Wij hebben een hordeur gekocht op de rommelmarkt en die bevalt ook prima. We hebben een rolhordeur in de caravan is ook heel fijn.

  2. Die van Blokker of Marskramer zijn toch beter hoor,heb er een jaar mee gedaan want in de winter blijft hij gewoon hangen.

    Nu vanaf april weer een nieuwe,ideaal!

    Heb er bij Marskramer 8 euro voor betaald.

  3. Ik heb de reclame op tv gezien, maar dacht dat het niets zou zijn, vooral met de dieren die er doorheen rennen dacht ik dat ze zo stuk zouden zijn. Fijn te lezen dat het niet zo is.

    Zelf heb ik op balkon heb ik een hordeur, wat voor hier ideaal is.

  4. We hebben nu al een 3 tal jaren een 'vliegengordijn' van hele dunne draadjes (het lijkt wel springtouw maar dan nog dunner)
    We hebben (bijna) alles al een keer getest en gehad. Stroken met onderaan een zwaar stuk, slierten, een schuifhor, een hordeur en weer een strokengeval en nu dus de dunne draadjes anti vlieg. Tot nu toe bevalt dit nog het beste.

  5. Ik had altijd een hordeur van de lidl, kost een keer 30 euro maar is op maat te maken en goed stevig. Hier doe je echt jaren mee. Helaas passen ze niet op de deuren van ons nieuwe huis, maar ik ga ze zeker weer aanschaffen.

  6. hier moet de deur voorlopig dichtblijven , mijn dochter heeft net vorige week een kitten uit het asiel gehaald en omdat ik niet weer over een tijdje het slechte nieuws wil brengen dat haar lieveling overreden is , net als de vorige, gaan we deze kitten eerst leren aan een tuigje naar buiten te gaan en hopelijk leert hij op deze manier net als onze aller eerste poes in de tuin te blijven, dus voorlopig zit hier alles potdicht en is een hordeur ook niet echt een oplossing aangezien onze oudste kat die de vorige keer ook gesloopt heeft en nee dat was geen goedkope hordeur pfff

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>