Reacties

Snackspert Eke Bosman: De ultieme snackgids — 10 reacties

  1. Voor mij geld toch liever naakt dan namaak. Een Hamburger is van vlees, een visstick is van vis. En een frikandel speciaal is met currysaus. Je eet toch ook geen macaroni met ketchup...

  2. Ik zou zoveel trek krijgen bij het lezen van dit boek. Het woord frikandellenvlaai uit deze blog is overigens blijven hangen. Klinkt als iets waar ik nooit aan ga beginnen.

  3. Mijn favoriete snack is toch wel een hamburger, nee niet eentje van de gele M of een snackbar, maar eentje van echt vlees rechstreeks bij een vleesbedrijf uit Drente vandaan. zo eentje die niet krimpt als je hem bakt. Ach hier mag ik wel reclame maken toch? Vleesbedrijf de Til, een aanrader voor alle liefhebbers van onbewerkt vlees.

  4. Deze snackspert vind ik zooo grappig! In zijn schaamteloosheid: snacks kunnen gewoon erg lekker zijn, en hij recenseert ze geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder