Reacties

Waarom zijn bioscoopsnacks zo duur? — 19 reacties

 1. Ik ga tegenwoordig zelden meer, ook omdat de prijzen zo uit de pan zijn gestegen. Eerder betaalde je iets van 10 gulden voor een kaartje. Ik weet nog dat Titanic toen 15 gulden was, omdat het zo'n lange film was. Hapjes waren ook heel duur, maar niet zo duur dat je met drie mensen €20 kwijt zou zijn.

 2. Zoonlief van 13 is pas geweest , naar Harry Potter , betaalde dacht ik 7,50 voor entree .
  Is met zijn vrienden eerst via C1000 gegaan voor wat te drinken en wat lekkers ...
  Goedkoop blikje drinken en de een chips en de ander wat te snoepen,
  gewoon in de zakken van hun trainingsjack mee naar binnen.
  Normaal download manlief een film en kijken we thuis op de bank .

 3. We gingen op een regenachtige dag (tja die waren er genoeg) ook onverwachts naar de film. Ik had wel wat drinken meegenomen en was van plan om in de bios popcorn te halen. Er stond een mooie popcornmachine, dus ik bestelde een grote bak. Tijdens het afrekenen (4,50) nam ik één popcorntje en dat ding was drooog! Ik vroeg of ze geen versere popcorn had/kon maken en dat kon ze wel. Schetst mijn verbazing dat ze gewoon een doos met kant en klare popcorn van achteren haalt ipv de machine gebruikt! Die was namelijk alleen ter decoratie.. pff.. ik heb ter plekke besloten voortaan zelf drinken en lekkers mee te nemen, of het nu mag of niet!

 4. Bij ons in de stad hangt ook zo'n bord maar wij nemen het gewoon zelf mee. Vlak naast de bios zit een ah en daar halen wij ons drinken en versnapering. Onze zoon mag wel in de bios een bak popcorn kopen.

  Vorige week ben ik samen met mijn zoon naar de smurfen geweest en mijn ouders gaven heel lief 6 euro mee om iets te drinken. De entree kostte 17 euro en toen namen wij allebei een flesje drinken en een popcorn en daar moest ik 12 euro voor betalen. Eventjes 29 euro voor 2 personen. Echt belachelijk gewoon.

  Groetjes Isabelle

 5. In de bioscoop waar ik altijd ga, hangt geen bordje, maar volgens mij is het wel 'verboden' je eigen spul mee te nemen.
  Daarom ben ik altijd 'vrouw met tas' in de bioscoop. Tassen kijken ze nooit na, en er kan een flinke zak popcorn/chips en drinken in.

 6. Het mag niet, maar het gebeurt natuurlijk wel want ook hier zijn de prijzen aan zienlijk. En dan heb je ook verplicht hele grote porties; halve liters cola en grote zakken chips of chocola.
  Onze bioscoop vertoont trouwens ook opera! Dat vind ik dan wel weer een leukinitiatief.
  Hartelijke groet, Loonlijstmama

 7. Wij gaan niet meer naar de film, jammer want het is wel heel leuk. Nog los van het feit dat de kaartjes erg duur zijn, erger ik mij aan de mensen die altijd maar moeten bellen. Stel je voor dat je niet te bereiken ben....

 8. Ben al meer dan 10 jaar niet meer in de bioscoop geweest.Gewoonweg omdat er altijd mensen in de zaal zitten die popcorn gooien naar andere, smakken,de tekst hardop mee leest en andere dingen waar je je aan ergert.Ik heb sinds kort interactieve tv,dus als er niks op de buis is kan ik op de knop van mijn afstandsbediening een filmje huren.Keuze genoeg en vrij resent allemaal.In je eigen bank,chips,cola of wat dan ook.Moet je plassen ff op pauze en naar de wc. In de bios moet je wachten tot het einde om geen andere kijkers te storen of er staat een gigantisch rij bij de wc.Kijk liever thuis!!Een filmpje kost ca. 4 euro en je kan met de hele familie kijken of lekker alleen.HEERLIJK!!
  Gr.Alexandra

 9. ik ga nog wel eens naar de bios, vooral als het een film is die ik echt heel graag wil zien. Vind het toch niet hetzelfde als thuis kijken. Maar ik koop er zeker geen eten of drinken, dat is belachelijk duur! Ik neem het ook altijd in mijn tas mee naar binnen, hoewel ik eigenlijk nog geen bordje gezien heb... Groetjes, Roos

 10. Hier ook geen bioscoopbezoek. De laatste film die ik daar gezien heb was de première van de James Bond film Skyfall. Maar dat was op uitnodiging en compleet verzorgd.

 11. Ga zelden naar de bioscoop ,maar als ik ga vind ik het niet zo erg om wat meer te betalen voor snacks mede omdat ik er zo weinig kom. Het is dan meestal voor een film die ik graag op een groot scherm zie vanwege de effecten, zoals de laatste de fiml fantastic beasts. Het is dan echt een uitje en tja dan ben je wat meer kwijt.

 12. Ik hou niet van popcorn en hou er niet van om in het donker te zitten ver weg van m'n koelkast. Films a la James Bond boeien me overigens ook niet. Ben meer van de documentaires. Die kan je op Youtube of bij de publieke omroep even stilzetten als je naar de WC wilt.

  Prijsmonopoli is altijd lastig. Bij de station kiosks betaal je 3x de prijs voor een gevulde koek die bij mijn zelfbakkende supermarkt veel lekkerder is.

  In mijn schooltijd eens met een vriend op vakantie in een restaurant. Ieder 1 glas cola besteld en daarna bijgevuld met de cola die we toevallig in onze tas vonden.. ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder