Reacties

Slechte gewoontes? Zo kom je er vanaf! — 11 reacties

 1. piekeren ,ik probeer nu met headspace hier iets aan te doen.
  Ik zou meer moeten sporten maar krijg het niet voor elkaar hier echt een gewoonte van te maken.
  Heb jij nog tips?

  • De truc is om iets te vinden waarom je echt wilt gaan sporten. Bij mij was dat een moment van rust vinden. Daardoor ging ik hardlopen.

   Vervolgens is het de truc om je sportkleding klaar te leggen en meteen aan te doen als je opstaat. Je voelt je toch een beetje belachelijk als je de hele dag in sportkleding loopt terwijl je niet sport.

   Daarnaast is het een kwestie van vooral niet te veel nadenken. Gewoon snel gaan! Ren 15 minuten van huis af, en je hebt het al gered! Want die andere 15 minuten krijg je vanzelf om je naar huis wilt : )

 2. Ik zou wel graag iets zorgelozer willen leven. Met fast food ben ik sinds januari helemaal gestopt en hoewel ik het soms mis, ben ik blij dat we nu veel gezonder eten. Merk het aan alles!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>