Reacties

5 series op Netflix die je echt moet kijken! — 39 reacties

  • Netflix is echt wel een aanrader Mama Lifestyle. Toen het net in Nederland kwam haalde ik er mijn neus voor op. Het leek me maar flauwekul. Maar ik ben helemaal om.

 1. Ik ben fan van Breaking Bad. Die serie heb ik twee keer gekeken. Verder Downton Abby. Ik wacht met smart op nieuw afleveringen. Call the midwife. Ik moest er eerst even inkomen, maar daarna werd het steeds beter.
  Samen met manlief kijk ik Reign. Ook genoeg mooie mannen om naar te kijken :-) En ik geniet er enorm van hoe mooi het gemaakt is, de aankleding, de jurken. Alleen jammer dat het bijna voortdurend winter is daar. En dat vind ik voor Normandie niet echt geloofwaardig.
  Laatst de film Dunya en Desie gezien. Ik zou daar graag alle afleveringen van willen zien op Netflix. Gisteren las ik dat Netflix alle afleveringen van Star Trek wil gaan uitzenden vanwege het feit dat vijftig jaar geleden de eerste uitzending was. Star Trek Next Generation en Voyager zijn mijn favorieten :-)

  • Oh, dat zal mijn man fijn vinden van Star Trek! Hij kijkt dat heel graag. Zelf heb ik alleen het seizoen met Picard gekeken.

   Call the Midwife heb ik geloof ik 5 afleveringen volgehouden. Toen ben ik afgehaakt.

   Mijn middelste zusje raadde Reign ook aan, maar er schijnt een driehoeksverhouding in te zitten. En daar heb ik geen zin in.

 2. Ik ben ook niet zo van de series in het verleden, maar ik ben nu wel benieuwd naar Outlander.
  Wij zijn net weer begonnen aan een nieuw seizoen Ray Donovan, dus we zijn nog even voorzien. Maar Netflix-tips zijn altijd fijn! Ideeën opdoen voor de volgende serie die we gaan kijken. :)

 3. Ik kende ze idd nog niet allemaal.
  Ik heb alleen nooit zoveel tijd om de hele serie af te kijken. Vaak begin ik enthousiast en na een aantal afleveringen verwaterd het dan....

  • Eigenlijk is het niet zo heel duur (zeker niet als je het deelt als je begrijpt wat ik bedoel ;-) ) Allez, ik ga jouw rekening niet maken natuurlijk hahaha. Maar wel een aanrader , samen met een vriendin ofzo ;))))

  • Ik vind het ook niet duur. Ik zou best de kabel op willen zeggen en alleen netflix houden. Helaas is manlief daar nog geen voorstander van. We hebben nu kabel plus hbo en dat is bijna derig euro per maand. Voor netflix betalen we vier euro omdat we een gedeeld abonnement hebben.

 4. Hier ook geen Netflix. we nemen veel op en Canvas doet ook aan goede series.

  The Fall vonden we fantastisch en wachten met smart op volgende seizoen, maar is geen reden om Netflix te nemen.

  • Suits heeft een flink aantal seizoenen op Netflix staan. Maar ook daarbij ben ik op een gegeven moment afgehaakt. Ik kende het kunstje wel...

 5. Peaky Blinders...geweldig!! Orphan Black...geweldig!! Ik hou van Netflix. Je kan het per maand opzeggen en 1 maand per jaar gratis. Het is alleen vervelend wanneer je midden in een serie zit, je moet wachten tot er een volgend seizoen uitkomt...

  • Orphan Black vond ik ook leuk. Dus toen het nieuwste seizoen op Netflix kwam ben ik gaan kijken. Maar ik was veel vergeten, en ze gingen terug in de tijd. Ik ben daardoor nooit verder gekomen dan die eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

   Peaky Blinders ga ik opzoeken!

  • Bij Outlander begon ik het op zeker moment vervelend te vinden dat er erg veel martelscenes in zitten.

  • Die herinner ik me niet VeggieMo. Ik vind Outlander juist vrij vriendelijk om te kijken. Maar dat kan ook komen omdat ik Game of Thrones heb gezien. Daarbij is Outlander ronduit lieflijk.

 6. wij kijken Sons of Anarchy, White Collar, Homeland etcetera.
  We delen een abonnement en betalen 3 Euro pm. Daarnaast is er de Horizon app. Daar zijn ook vele series en films.

 7. Ik ken alle series die je noemt, behalve outlander. Recify is geweldig, the fall ook. Wij hebben ook genoten van happy valley en marcella. Nu kijken we naar stanger things. Kortom, wij zijn verslaafd aan netflix, maakt niet uit of het zomer of winter is. Wij kopen alleen nog dvd's van lumiere crime die niet op netflix staan. Ik wacht bijvoorbeeld met smart opmhet laatste seizien van luther!

  • Marcella zijn mijn man en ik gisteren mee begonnen : )

   Stranger Things kijken we met onze jongste zoon. Dat vind ik wel aardig, maar nog niet geweldig.

 8. Ik heb net de serie Elementary ontdekt!! Ook heel leuk!!
  Ik zou niet meer zonder Netflix kunnen. Ook ik zou ook zo de gewone televisie opzeggen, maar mijn man wil dat (nog????) niet!
  Fijn weekend!!

 9. The Fall leek me heel leuk. Ben groot Gillian Anderson fan, maar dit was zo traag en zo saai. :( Ik wacht tot Netflix ook inderdaad internationaal Star Trek beschikbaar heeft, inclusief de nieuwe serie die er aan zit te komen. Want verder hebben ze weinig wat ik echt leuk vind, en wat ik niet al heb aangeschaft of kan zien via mijn kabel.

 10. Ik ben wel benieuwd naar Black Mirror. Ik had hem al op mijn kijklijst staan. Ik keek vroeger naar de Outlander films. Die vond ik helemaal geweldig. Aan de serie ben ik niet begonnen. De trailer trekt me toch niet helemaal.

 11. Ik heb net IZombie ontdekt. Best een grappige serie, en dat had ik niet verwacht want ik kijk meestal niet naar dat soort series. Verder kunnen we nu eindelijk Gilmore Girls kijken, dit ivm nieuwe afleveringen deze herfst, en Reign, ook zeker een favoriet van me. :)

  • Ik vond Prison Break superleuk. We keken destijds de dvd's die ik leende in de bieb. Maar op een gegeven moment zat die vrouw in de gevangenis geloof ik, en toen ben ik afgehaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>