Reacties

Outlander sjaal/ vest gekregen! — 18 reacties

  1. Dat is een prachtige sjaal die voor je gemaakt is. En wat leuk dat je er ook een vest van kan maken. En lief van je dat je haar zo helpt met het technische gedeelte. Ze kunnen mij het ook vragen als ze willen en in het verleden heb ik dat ook wel gedaan. Maar de bloggers die ik ken hebben het niet nodig.

    @Bedankt trouwens voor je antwoord op mijn mail, dan ben ik gerustgesteld.

    Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder