Reacties

Outlander serie: 5 seizoenen op Netflix — 32 reacties

 1. Wat een eerlijke bespreking van de serie! Ik vind die kostuumdrama's altijd wel wat hebben.. geen mega groot fan, maar bijvoorbeeld Mr. Selfridge vond ik toch ook leuk om te zien. Dus misschien dat ik seizoen 1 toch ga proberen.

 2. Is misschien wel wat voor mij!
  Ik ga vanavond beginnen aan de eerste aflevering, dus!

  Heb gisteravond Paddleton gezien (ook op Netflix)
  Tragie-komedie stond er bij. Nou... tragisch is het wel. Echt komisch kon ik het niet vinden.
  Goed gespeeld, twee vrienden...

  Groetjes!

  • Ik ben benieuwd wat je ervan vindt Marlou. Het is echt een mooie serie. Vooral seizoen 1 vond ik in ieder geval. Daarna is het nog steeds een mooie serie, maar iets minder mijn smaak.

 3. Ik vond de boeken geweldig! Beter dan de serie. Zeker deel 1, ik vond Jamie maar een melkmuil, hoewel ik dat idee over "vieze" mannen wel met je deel :-) Eerlijkg ezegd kwam ik er zelf steeds beter in, deel2, en deel 3 vooral in een ruk uitgekeken (wanneer ik alleen thuis was, want niks voor mannen en kleine kinderen :-) ) Toch redelijk verslavend ja. Hoewel er soms wat te expliciet geweld of vieze operaties te zien waren voor het lekkere. Jamie werd er steeds beter op. Zal zijn leeftijd in het echt misschien zijn. Of gewenning :-)

  • Geweldig, zowel boeken als tv series, al moet je die twee wel loskoppelen, want er zijn zeker verschillen, prachtige kostuums en filmsets tot in detail gemaakt.
   S4 ook gezien. Helaas op netflix pas in 3e kwartaal
   Aanrader voor liefhebbers van kostuumdrama's ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder