Reacties

De Joodse Raad tv serie — 4 reacties

  1. Ik kijk weinig series, maar deze heb ik wel gekeken, omdat ik er zoveel lovende reacties op las. Eerlijk gezegd viel het me wat tegen. Maar dat komt denk ik omdat ik hier boeken over gelezen heb die ik beter vond.

  2. Ik vond de serie prachtig. Voor zover je van prachtig kunt spreken. Ik ben het eens met Rob Oudkerk. Mooi dat je de kanttekeningen van die hoogleraar er ook bij plaatste.

  3. Ik heb hier veel over gelezen en vind lezen van dit soort dingen toch indrukwekkender dan een serie kijken omdat je al lezend een beeld van krijgt. Maar wel goed dat er aandacht voor is. Ook in deze tijd.

    Love As Always
    Dimario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder