Reacties

Wat als Hitler de oorlog had gewonnen? Kijktip! — 11 reacties

  1. Jammer dat deze serie niet op Netflix te zien is.
    Mijn man en ik kijken graag fantasy en actie-series, maar ook jeugdseries zoals Camp Cretaceous (over 6 jongeren die op kamp gaan in Jurassic World) en we zijn (helaas) aangeland bij de laatste 2 afleveringen van Merlin.
    We hebben ook een tijdje Supergirl gekeken, maar dat ging te lang door en werd steeds extremer.

  2. Dan hadden we een groot probleem. En dan mag je ook hopen dat je dan met de Duitsers te maken heb, want de Japaner zijn volgens nog veel erger dan de Duitsers.
    En om het persoonlijk te houden, dan was ik niet mijn man niet tegen gekomen zijn. Die zou dan of meer zijn ouders, omgekomen zijn in een vernietigingskamp.

  3. Die oorlog had Hitler ongetwijfeld gewonnen als hij zich beperkt had tot Oost Europa. Dan had hij zelfs de steun van de Geallieerden gekregen want de hele wereld leefde terecht in angst voor het communisme. Nadat de vrede getekend was zou Europa een Unie vormen zoals de E.U. nu, maar dan een beetje anders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder