Reacties

In de keuken: 'Some like it Scot' — 19 reacties

 1. Een jaren vijftig keuken, met grijsgewolkte pannen, petroleumstellen, hooikist en wonderpan.
  Voordeel van keuken in deze stijl is dat ik nooit meedoe aan nieuwe fratsen, geen Jamie-pannen, geen Herman-servies of hoe de beroemde koks ook allemaal mogen heten. Als ik al wat nodig heb,zoek ik het op marktplaats en in oude winkels. Als ik al wat nodig heb, want dit oude spul blijft levenslang goed.

  Groet,Greet

 2. Die van ons is meer modern. We hebben toendertijd (9 jaar geleden) gekozen voor hoogglans witte kastjes en een zwartstenen aanrechtblad en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Al zou ik nu denk ik niet kiezen voor hoogglans, maar het is ook niet zo dat ik het zat ben.

 3. Net een nieuwe keuken laten plaatsen en die is zandgrijs, werkblad en achterwand granietzwart gestippeld met beige en blauwe tonen. Tegels op de vloer hetzelfde als de basis van het werkblad en de tegels met een zachte vanillekleur.

 4. Wij hebben een grote open keuken. Oude, originele Bruynzeel kastjes die we zelf 'gepimpt' hebben: zachtgeel geschilderd en de paneeldeurtjes vervangen door draadglas. Houten aanrechtblad. Grote teakhouten eettafel met stoelen in verschillende kleuren. Antieke grenen buffetkast. Ik zit heel graag in m'n keuken!????
  Hartelijke groet, Noor

 5. Oef. Zie ik daar toch een mooie poster van een voor mij op dit moment mooiste man van de wereld! Jamie! Oh, ben helemaal verliefd op die vent. Hoe kom je eraan?
  Beland zomaar op je blog vanuit een andere blog. En dat is weer iets voor op mijn leeslijst.

  Groet uit de Randstad.
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

  • Ja, hij is erg aantrekkelijk hè? Ik kreeg deze poster van mijn oudste dochter. Ze had hem als verrassing uitgeprint en ingelijst. Zij kijkt ook Outlander.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder