In de keuken: ‘Some like it Scot’

Hij detoneert nogal bij onze keuken, deze foto van Jamie uit de serie Outlander.

Maar dat is dan weer het voordeel van mijn eclectische woonstijl : ) Niets past bij elkaar, dus dan kan zo’n foto ook best.

jamie
Hoofdrolspeler Jamie uit Outlander

Wat voor stijl keuken heb jij? Landelijk, modern etc?

Similar Posts

19 Comments

 1. Een witte keuken die in begin jaren negentig modern was. Heel neutraal dus. Ik heb er landelijke spulletjes in gezet.

 2. Een jaren vijftig keuken, met grijsgewolkte pannen, petroleumstellen, hooikist en wonderpan.
  Voordeel van keuken in deze stijl is dat ik nooit meedoe aan nieuwe fratsen, geen Jamie-pannen, geen Herman-servies of hoe de beroemde koks ook allemaal mogen heten. Als ik al wat nodig heb,zoek ik het op marktplaats en in oude winkels. Als ik al wat nodig heb, want dit oude spul blijft levenslang goed.

  Groet,Greet

 3. Die van ons is meer modern. We hebben toendertijd (9 jaar geleden) gekozen voor hoogglans witte kastjes en een zwartstenen aanrechtblad en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Al zou ik nu denk ik niet kiezen voor hoogglans, maar het is ook niet zo dat ik het zat ben.

 4. Net een nieuwe keuken laten plaatsen en die is zandgrijs, werkblad en achterwand granietzwart gestippeld met beige en blauwe tonen. Tegels op de vloer hetzelfde als de basis van het werkblad en de tegels met een zachte vanillekleur.

 5. Wij hebben een grote open keuken. Oude, originele Bruynzeel kastjes die we zelf ‘gepimpt’ hebben: zachtgeel geschilderd en de paneeldeurtjes vervangen door draadglas. Houten aanrechtblad. Grote teakhouten eettafel met stoelen in verschillende kleuren. Antieke grenen buffetkast. Ik zit heel graag in m’n keuken!????
  Hartelijke groet, Noor

 6. Oef. Zie ik daar toch een mooie poster van een voor mij op dit moment mooiste man van de wereld! Jamie! Oh, ben helemaal verliefd op die vent. Hoe kom je eraan?
  Beland zomaar op je blog vanuit een andere blog. En dat is weer iets voor op mijn leeslijst.

  Groet uit de Randstad.
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.