Reacties

Top 5 locaties voor een rondreis in Australië — 13 reacties

 1. Helaas geen reis maken voor ons meer vanwege F... Het is wel erg mooi in Australië te zien. Vooral leuke dierenparken. Koala beertjes vind ik erg leuk om te zien.

 2. Ik ken het voornamelijk van Aussie Gold Hunters en Outback Opal Hunters op Discovery Channel. Dan verbaas ik me altijd over de werklust en het onverwoestbare optimisme van de Australiers. En van de extreme temperaturen en miljoenen vliegen. Zelf nooit geweest en aangezien vliegen niets voor mij is zal ik het met de Discovery Channel moeten doen. ^^ Oh, en Daniel Ricciardo, mijn favoriete F1 coureur natuurlijk!

 3. Voor mij is Australië toch ook vooral wat jij als eerste schrijft: ver weg. En hoewel ik van tv weet dat het een prachtig land is, zal ik er daarom ook nooit komen. Ik durf nu eenmaal niet te vliegen én ik ben niet graag van huis.

 4. Inderdaad heel ver weg Australië. Dus ik zal er ook niet komen want ik durf ook niet te vliegen. Bovendien is het er vaak erg heet (weet ik van Flying doctors). En er zijn een heleboel enge beesten: giftige spinnen en slangen... Ik vind het accent wel prachtig. Dus Australische series kijk ik graag. Bondi vet bijv. Gaat ook nog over huisdieren, waar ik dol op ben.

  PS Opmerkelijke post voor jou inderdaad: reistips over Australië :-) Ben blij dat je er wel je eigen commentaar aan toevoegt...

 5. Wij gaan regelmatig naar Australië omdat onze kinderen en kleinkinderen er wonen. Het is een prachtig continent. We zijn op alle plaatsen, die Emma noemt, geweest en hebben nog veel meer gezien.
  Mijn kinderen wonen in de buurt van Melbourne en in de winter (nu dus) is het niet heet en soms is er nachtvorst.
  Toevallig hebben we in januari van dit een een roadtrip gemaakt naar o.a. naar Minyip, Coopers Crossing in de serie Flying Doctors. Een beetje vervallen maar het café van Vic en Nancy, de garage van Emma en het winkeltje van Violet waren er nog .
  In Duitsland schijnt een fanclub van Flying Doctors te bestaan die geld inzamelen om het op te knappen en er een toeristische attractie van te maken.

 6. Gaaf artikel. Uluru lijkt me wel wat. Ik heb veel familie in Australië maar zelf ben ik er nog nooit geweest. Gaat ook niet gebeuren hoor. Je nawoord is heel leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>