Reacties

Wat wil je deze week bereiken? — 13 reacties

  1. Deze week diverse dingen op de planning staan, dus dat bereiken komt wel goed, want dat lukt me wel. Voldoende rust heb ik nog niet op die planner staan, misschien moet ik die even aanstippen.

    Love As always
    Dimario

  2. Ik heb vakantie, dus doel is: ontspanning!

    Ik word nog wel eens verleid door mooie planners of notitieboekjes waarin ik mijn to-do-lijstjes of planning wil opschrijven, maar die blijven bij mij vaak leeg.... Je hebt gelijk, het kost zoveel tijd om dat allemaal op te schrijven dat je verder nergens tijd voor hebt.

  3. Ingewikkelde vraag. Ik denk dat ik de week vooral wil 'overleven'. Dat wil zeggen: doen wat ik moet doen en als het kan dan ook nog wat tijd overhouden voor andere dingen dan slapen, want ik slaap op het moment als 't kan de hele dag...

  4. Doelen stellen vind ik vrij zinloos,je moet doen wat het hart ingeeft in een positief moment,als je dat doet komt het allemaal wel goed,en vooral genieten van de kleine dingen,het leven is te kort om zoveel te plannen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder