Wat wil je deze week bereiken?

tea topic

‘Wat wil je deze week bereiken?’

Dat is het Tea Topic van vandaag.

Wat wil je deze week bereiken?

Tsja, ik heb niet echt duidelijke ambities of strak omschreven doelen voor deze week. Ik wil gewoon lekker werken, en zo nu en dan even een boek lezen in het zonnetje.

Waarom ik planners stom vind

Hoewel ik houd van ritmes en routines, ben ik niet van de Grote Doelen ik wil bereiken. Dat is denk ik ook waarom ik niets heb met al die planners waarin je van alles moet bijhouden zoals zo’n Happy Planner.

Sterker nog, ik krijg altijd het gevoel dat je zo druk bezig bent met ínvullen van zo’n planner dat je geen tijd meer hebt voor het eigenlijke doel! Dat je aan het eind van de dag moet concluderen:

‘Nu heb ik mijn doelen helemaal SMART geformuleerd, maar ik heb er daardoor niet aan kunnen werken.’

Stiekem vind ik eigenlijk dat ik al heel wat bereik als ik de week goed doorkom.

Je weet immers nooit wat het leven voor je in petto heeft.

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterWat wil jij deze week bereiken?

Similar Posts

13 Comments

  1. Deze week diverse dingen op de planning staan, dus dat bereiken komt wel goed, want dat lukt me wel. Voldoende rust heb ik nog niet op die planner staan, misschien moet ik die even aanstippen.

    Love As always
    Dimario

  2. Ik heb vakantie, dus doel is: ontspanning!

    Ik word nog wel eens verleid door mooie planners of notitieboekjes waarin ik mijn to-do-lijstjes of planning wil opschrijven, maar die blijven bij mij vaak leeg…. Je hebt gelijk, het kost zoveel tijd om dat allemaal op te schrijven dat je verder nergens tijd voor hebt.

  3. Ingewikkelde vraag. Ik denk dat ik de week vooral wil ‘overleven’. Dat wil zeggen: doen wat ik moet doen en als het kan dan ook nog wat tijd overhouden voor andere dingen dan slapen, want ik slaap op het moment als ‘t kan de hele dag…

  4. Doelen stellen vind ik vrij zinloos,je moet doen wat het hart ingeeft in een positief moment,als je dat doet komt het allemaal wel goed,en vooral genieten van de kleine dingen,het leven is te kort om zoveel te plannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.