Reacties

Prepaid of abonnement: dat is de vraag! — 40 reacties

 1. Ik heb al jaren het goedkoopste sim-only abonnement en dat bevalt me prima. Ik moet overal bereikbaar zijn en iedereen kunnen bereiken voor het geval dat ik zou vallen en niet meer overeind kan komen. Mijn telefoon gaat zo'n drie a vier jaar mee.

 2. mijn iphone heb ik nu al een jaar of 3 maar is nog prima
  Ik heb een abonnement, eigenlijk altijd gehad, want vroeger moest je herladen in de bankautomaat of met een kaartje dat je kocht in de winkel enz, en ik vond dat stom.
  -€en @->- voor jou.

 3. Ik heb een abonnement en ben daar blij mee. Mijn wifi is behoorlijk slecht thuis (tja, platteland enzo) en als die eruit vliegt, maak ik gebruik van mijn megabundel op mijn telefoon. Kan ik dan ook prima een hotspot mee maken voor de laptop en dus gewoon doen wat ik wil doen.

 4. Ik heb al jaren een abonnement en kan echt niet zonder. Mijn smartphone gebruik ik heel veel, ook internet en allerlei (betaalde) apps. Zowel zakelijk voor Reismuts als voor mijn andere baan.

 5. Ik ben altijd bij prepaid blijven hangen, en met smartphones is dat voor mij juist helemaal prima. Ik heb wifi in huis (en mijn "landgoed" is niet zo groot dat er hoeken zijn in huis of tuin waar ik geen internet meer heb), op mijn werk, bij familie en vrienen, als ik met de trein ga... En verder vind ik het juist wel heel lekker dat er ook plekken zijn waar ik dan gewoon geen internet heb.

 6. Ik ben ooit begonnen met prepaid, maar toen ik overgegaan ben op een smartphone heb ik een goedkoop abonnement genomen. Ik ben niet altijd thuis en wil graag bereikbaar blijven. En ik gebruik mijn smartphone ook best wel veel.
  Als je teveel van je bundel gebruikt is het beter om vooraf MB's bij te kopen (mijn provider geeft me dan een seintje). Dat is goedkoper dan achteraf bijbetalen.

 7. Ik heb wel een smartphone en prepay en bevalt me prima en dan heb ik deze van lebara en koop dan in winkel die het heeft een tegoed van 20 en ontvang dan ook 20 gratis en scheelt weer. Bij 10 euro is het maar 10 dus ik neem altijd die van 20 Daarbij is het zo als ik met de man belt mocht het eens nodig zijn en jij hebt ook prepay Lebara dan bel ik gratis. Je bepaalt dan lekker zelf wanneer je opwaardeert, en betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. Zeg maar dag tegen die rekening op de mat. Want internetten doe ik op de laptop.

 8. ha Nicole,

  wat een goed onderzoek!
  Je leest je goed in.

  Ik heb gewoon een all-in pakket bij de KPN: tv- internet- gratis bellen all over the world-gratis sms.
  Dat is voor mij het makkelijkst. Ik bel dus nooit meer met mijnvaste telefoon, want die kost geld. Maar gebeld worden is gratis.

  Groetjes!

 9. Ik heb een abonnement op n de voornaamste reden is dat ik dan elke 2 jaar een nieuw toestel kan uitkiezen en dat vind ik leuk 🍀☺️❤️

 10. Ik heb 'n abonnement bij T-Mobile met EU bellen en sms, onbeperkt internet. Ik gebruik 'm voornamelijk voor foto's, bankieren, agenda, Mijn overheid, en ook bel ik er nog wel eens mee :P
  Mijn abonnement is goedkoper dan vast bellen, dus ja.

 11. Ik heb al jaren een abonnement bij Vodafone. Ik gebruik mijn telefoon veel voor mijn bedrijf, wel fijn dat ik er dan gelijk een goede smartphone bij heb. Belangrijkste vind ik, is dat hij foto's en filmpjes kan maken van goede kwaliteit. Ik maak veel foto's/filmpjes van mijn kinderen en zo heb ik altijd een goede camera bij me.

 12. Ik betaal 4 euro per maand voor onbeperkt bellen en 200 sms'jes. Internet kan ik alleen gebruiken als ik thuis ben. Ik maak vooral gebruik van beeldbellen op mijn telefoon. Mijn vaste telefoon heb ik opgezegd.
  Als ik op internet wil, ga ik wel achter de PC zitten.

 13. Ik heb een klein simonly abo, aangezien ik niet veel bel en vrijwel nooit internet gebruik. Prepaid zou ook een optie voor mij kunnen zijn, maar ik wil mijn nummer behouden en dat gaat dan niet

 14. Ik heb goedkoopste sim-only abonnement maar af en toe de data is op. Ik gebruik smartphone meestal om foto` ``s en filmpjes te maken en WA en andere sociaal media`s

 15. Ik heb al jaren een sim only abonnement en dat bevalt me erg goed. Heb ook wel prepaid gehad, maar vind het vervelend om ineens zonder tegoed te zitten, dus dan liever een goedkoper sim only.

 16. Wij hebben beide Prepaid van KPN.

  Wij kunnen voor 10 per maand per sim, onbeperkt internetten en hebben dan een x aantal sms/minuten. Zelfs in europa geld deze bundel :)

  Dus de benefits van het abonnement, maar niet de lasten. Voor ons ideaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>