Kijk in mijn kantoortje

Als fulltime blogger breng ik heel wat tijd door in mijn kantoortje dat handig achter mijn andere werkplek, de keuken, verstopt zit.

Op mijn blog Het Moederbedrijf gaf ik een kijkje in mijn kantoortje, en het leek me leuk om dat hier ook even te delen!

Screen Shot 2018 05 10 at 15.30.57

Mijn kantoortje is wat je noemt ‘klein maar fijn’. Ik heb ook niet veel meer nodig dan een bureau, stoel en computer voor mijn werk : )

Heb jij een eigen werkplek?

Similar Posts

23 Comments

 1. wat fijn dat je een aparte ruimte hebt. helaas heb ik dat niet. Maar 1 slaapkamer hier. daar baal ik soms best wel van

 2. De keuken is de werkplek waar ik het meest ben. Houd jij net als ik ook al zo van dat zeegroen?

 3. Wat cute! En ook wel nodig als je full time blogger bent. Mijn favo plek is op de bank hoor, met m’n laptop haha :-)

 4. Ik heb boven wel een bureau, maar daar ligt nu eigenlijk te veel troep op. Vaak zit ik toch beneden met de laptop op schoot

 5. Ik héb een eigen bureau. Groot eigenlijk ook wel. En opgeruimd, goed leeg dus. Maar toch zit ik het liefst aan de eettafel. Zal wel iets met (kleine) kinderen te maken hebben, denk ik ;o)

 6. Wat heerlijk, zo’n eigen kantoortje! Ik deed altijd veel aan de keukentafel, maar sinds we nieuwe stoelen hebben, vind mijn zwangere lijf dat niet zo chill. Dus zit ik veel op de bank te typen.

 7. Ik werk (readctiewerk) aan de tafel in de keuken, daar staat ook alles wat ik nodig heb en kijk ik recht op een doek van een groen bos, heb ik een beetje een natuurgevoel.
  Je goed voelen op je werkplek is belangrijk, mijn keuken heeft veel licht en is voor mij geschikt! :)

 8. Wat leuk dat je een inkijkje geeft in je kantoor. Ik vind de groene kast erg mooi! Ik blog gewoon vanuit de woonkamer. Vanaf de eettafel of bank.

 9. Wat leuk om eens een kijkje te hebben in het kantoor van een medeblogger. Zo zie je maar dat elke blogger andere essentials gebruikt en zijn kantoor ook zo anders inricht. Super leuk!

 10. Heel erg leuk om te zien waar jij werkt. Ik verbaas me er over dat je niet op een bureaustoel zit , heb je nooit geen klachten als je lang werkt ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.