Reacties

Het ultieme overzicht van handig gereedschap! — 32 reacties

  1. Het meeste gereedschap bij ons thuis is van plastic, en hoort bij de speelgoedwerkbank die ik mijn zoontje cadeau heb gegeven.
    Mijn vriend is geen klusser en heeft zelf eigenlijk geen gereedschap behalve een hamer en een paar schroevendraaiers. De meeste gereedschap die we dan thuis hebben, heb ik in de loop der jaren zelf aangeschaft. (Of ik leen het van mn vader, Haha)

  2. De leatherman is inderdaad heel handig! En ik weet nog een toepassing voor WD40; stickers van een kast afkrijgen. Afschuwelijk prutswerk maar het hielp wel. Alleen duurt het wel even voordat je de 'lucht' weer kwijt bent haha.

  3. hoewle ik feministisch ben tot het vervelende aan toe, trek ik een grens bij de gereedschapkist. Klussen is gewoon niet mijn ding. Ik vind het vreselijk. Manlief daar in tegen is met een hamer in zijn hand geboren.
    Dus hij mag klussen :-)

  4. Ideaal lijstje! Ik heb hier echt de ballen verstand van en zou ook eigenlijk niet eens weten of we dit allemaal in huis hebben.. Misschien maar eens aan vriend-lief vragen :-)

  5. Ik ben zelf niet zo handig, maar mijn vriend (denk van) wel. We hebben dan ook een schuur vol gereedschap. Ik zal hem het lijstje laten zien, dan kan hij de rest gewoon weggooien ;)

  6. Multitool is echt ideaal. Heb er 1 die al regelmatig van pas is gekomen. We waren een stylingsunit aan het bouwen op school als project. We hadden een kast gemaakt van een hele dikke stam en had met mijn minizaag de takken eraf gehaald. Ook het mes kwam regelmatig van pas om diverse dingen te snijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>