Similar Posts

17 Comments

  1. @ Fluitenkruid: goed hè?! Ik had mobieltjes verboden tijdens ons natuurtochtje. Helaas had hij wel zijn iPod in zijn zak meegesmokkeld…

    @ Blikken Doos: ik was ook erg trots dat ik aan een tafelkleed had gedacht. En in mijn thermoskan zat koffie waar ik al suiker en melk had in gedaan, en ik had zelfs aan een eierdopje en lepeltje gedacht zodat mijn jongste zijn eitje kon oppeuzelen.

    Maar toen vroeg mijn middelste zoon: ‘Heb je aan de mosterd gedacht…’ Tsja, dat nou net niet.

  2. Ik vind je toch echt een sublieme moeder! Picknicken met alleen maar jongens, keurig zittend aan een tafel mét een tafelkleed, eierdopje, lepeltje…. Goed, hoor, RESPECT, maar ik krijg het hier niet voor elkaar. Gesmeerde boterhammen mee, hap, slik, weg en gaan met die banaan.

  3. Ik vind de oudste op de foto zo lief. Hij kijkt zo lekker en tevreden naar zijn bol.

    Groetjes Isabelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.