Reacties

Weer bedorven ham van de AH! — 17 reacties

 1. Ik heb dat eerder bij de C1000.

  Wat ik wel al weken doe... Een koeltas mee de winkel in met koelelement. Niet zo'n grote bak of diepvriestasje maar een handige tas met zilver aan de binnenkant. Je komt weleens iemand tegen onderweg en vleeswaren kunnen echt geen zon hebben.

 2. neen ik heb het eerlijk gezegd nooit, waar ik dan weer wel last van heb is dat ik de in mijn niet bederfzame waar weleens te lang in de boodschappentas laat zitten en hup zijn de winterpenen na ehm een week ofzo toch lekker aan het rotten geslagen, maar geheel MIJN fout dus, ehm zo vind ik ook wel eens een netje perssinaasappels etc etc ....maar tegenwoordig door scha en schande wijs geworden wel iets minder vaak als vroeger ;-)

 3. Terug gaan dat zou ik wel doen, laat ze maar even flink ruiken en even schermen met iets waar ze erg bang voor zijn, de warenwet. Hier ook altijd een koeltas mee naar de winkel. Zelf kom ik zelden bij A/H.
  Was het ook van een bepaald merk? S.tegeman o.i.d

 4. Het kan ook zijn dat de ham niet snel genoeg in de koeling is gelegd door het personeel. Ik zie regelmatig dat er kratten beleg, diepvries, zuivel o.i.d klaar staan in de winkel om in de koelvakken te leggen maar dan is het personeel koffie drinken of met iets anders bezig. In die tijd kan het dus wel bederven. Maar ik had het vanmorgen met een pak biologische melk, net 1 dag open en de klonten stonden er in, nog houdbaar tot 8 juli....Heb het dus weggegooid. Het kwam van de natuurwinkel waar ik bijna alles koop. Kan dus overal gebeuren denk ik. Je weet niet altijd wat er met de spullen gebeurt voor jij het in je koelkast hebt.

 5. Johanna, het was niet een bepaald merk. Gewoon van de AH zelf.

  En de warmte mag toch geen excuus zijn dat ham zó ruikt als hij nog goed moet zijn tot 20 juli. Als hij nou nog maar goed zou zijn tot 8 juli had ik het beter kunnen begrijpen.

 6. Ik ben wel eens terug gegaan met beschimmelde lasagna (was voor mij omdat ik alleen moest eten, dus at ik uiteindelijk een boterhammetje met kaas van de markt) en een keer met rotte asperges. Ik koop bij de COOP geen groenten, geen vlees, geen kant en klaar (verse) producten meer behalve een pizza uit de vriezer (en dan uitsluitend dr oetker, geen eigen merk meer)
  Ik koop eigenlijk bijna niks meer bij de COOP. Vind het een enorme rotwinkel en veel te duur in de A-merken (die paar dingetjes die ik er nog haal dan). Ik koop tegenwoordig bijna alles bij een biologische winkel waar ik 100x meer vertrouwen in heb dan de COOP. En dat is dan een bouwvallige schuur ;) hahaha. Maar die mensen zijn zo enorm niet bezig met het uiterlijk dat het me meer vertrouwen geeft dan schoongeboende facade van de COOP.
  Ze hebben een tuinbouwbedrijf en voel me er prettig bij dat ik weet waar mijn groentes vandaan komen!
  Vlees koop ik voor 8 euro per kilo (biologisch; 's morgens vermoord, 's avonds in mijn vriezer). Ook biologisch. Ik denk dat ik er een half jaar mee ga uitkomen (25 kilo). Verder nog nooit bedorven waren gehad daar. Ze doen het op tijd in de aanbieding of in de vriezer.

  Maar ik zou echt op zoek gaan naar een (biologische) slager als ik jou was!

 7. PS: maar aan de AH vind ik alles stom en ik kom er nooit meer sowieso! De debiele spaaracties en reclames stuiten me voldoende tegen de borst. Die hamsters en die winkelchef... brrrr. Hij lijkt op een ex van mij. Een sukkel eerste klas.

  Dat terzijde.

 8. koop ook nooit bij de AH uit principe, ze proberen groot te worden door de producenten uit te knijpen.

  scholieren, ouder dan 18 kunnen vertrekken omdat ze te duur zijn.

  als ze net als de walmart in amerika de grootste zijn, heb je niet veel meer te kiezen

 9. Ik heb nog nooit bedorven etenswaren gehad bij de AH. Maar heb de laatste tijd slechte ervaringen bij de AH in de stad terwijl ik toch al jaren klant ben.
  Je moet echt een klacht indienen en luidkeels praten aan de balie zodat iedereen je goed kan horen, help echt weet ik uit ervaring.
  Afgelopen vrijdag had ik broodjes besteld voor de beurs van mijn vriendin en de bestelling lag niet klaar. Ik was woest en heb dat luidkeels laten weten. De pistoletjes werden alsnog afgebakken maar de krentebollen die ik ook besteld had waren op en daarvoor heb ik gratis krentewegge met roomboter gekregen.
  Waarschijnlijk omdat ze bang waren dat ik nog harder ging schreeuwen !

  Eerder problemen gehad met de onleesbare code van een treinkaartjen die dus niet geactiveerd kon worden.
  Met heel veel moeite mijn geld van die dagkaart terug gekregen maar verder geen excuus of compensatie .
  Het zit me nog steeds dwars dat dit toen zo slecht opgelost is, was van plan om het hoofdkantoor te mailen maar dat is er toch bij ingeschoten.
  Groet Thea

 10. Wat mij steeds weer opvalt bij de AH is dat de producten die in de koeling moeten, soms heel lang in kratten er naast staat voordat de vakkenvullers ze in de koeling zetten.....Je zou voor de grap daar eens een thermometer in zetten om te kijken hoe warm de gekoelde spullen al zijn voordat ze (weer) gekoeld worden.

 11. Dit had ik dus altijd bij het brood van super de boer man lief had het toen net gekocht en neemt een hap uit een groene boterham en dat was ook niet de eerste keer.

  Maar niet leuk als je zo thuis komt met je boodschappen je ontdekt dat.

 12. ik doe mijn boodschappen bij Bas v/Heijden. heb er tot nu toe geen last van gehad. Alleen met afbak stokbrood jaren geleden. bleek aangevreten en beschimmeld en heb meteen een nieuwe gekregen.

  Volgens mij gebeurd het bij iedere winkel weleens..
  Maar ach, mensen maken weleens fouten en alles in bederfelijk..

 13. Ik had het twee maanden terug. Een Garnalen maaltijdsaladen van Jumbo. Wilde hem op de dag van aankoop eten maar zag er niet lekker uit. Was over de datum.
  Afgelopen donderdag pastasaus gekocht bij Jan Linders die bij thuiskomst nog tot juni 2011 goed is. Staat nu op het aanrecht om morgen te gebruiken. Mocht hij raar ruiken/smaken dan breng ik hem terug. Mascha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder