Goedkope stof op de markt en vakantieplannen

Op de markt is je gulden dan wel niet langer een daalder waard, maar met je euro kom je er beslist verder dan in een gewone stoffenwinkel. Deze lap stof kocht mijn dochter voor maar 2 euro op de markt vanochtend. Ze wil er een shirt van maken, maar volgens mij kan er ook nog makkelijk een rokje uit!

Wandeling naar de markt

In het kader van de Grote Vakantie, ben ik vanochtend met de kinderen naar de markt gewandeld, waarna ik ze op een ijsje heb getrakteerd. Omdat we niet ‘op vakantie’ gaan, ben ik deze periode iets guller wat dit soort dingen betreft. Ik geef ons iets meer financiële ruimte, voor uitjes en dergelijke.

Morgen picknicken

Morgen gaan we picnicken bij een paadje in de buurt, waar een kunstenaar allemaal beelden heeft neergezet, en volgende week ga ik een keer met de kinderen zwemmen. Pretparken staan bij mij niet op het programma, want die vind ik echt een gruwel. Maar mijn man kan er wel goed tegen, en die gaat waarschijnlijk nog een dagje met de kinderen naar
Kernwasser Wunderland. Mij willen de kinderen niet eens meer mee hebben…

Verder probeer ik deze vakantie de boel zoveel mogelijk de boel te laten, en te ontspannen! Maar dat valt nog niet mee, want ik ben zwaar belast met een Calvinistische inslag.

Wat zijn jullie vakantieplannen?
En houd jij van pretparken?

Word lid van mijn RSS-feed!

Similar Posts

5 Comments

 1. Leuke score op de markt! Ik houd ook niet zo van pretparken, maar ben laatst wel geweest op vrijkaarten. En ik vond het wel leuk, al zal ik niet snel meer heengaan.

 2. Wij komen drie weekjes naar N’land, maar of dat een vakantiegevoel op zal roepen, daar heb ik zo m’n twijfels over :-)
  Onderweg overigens, maken we zeer wsl. een tussenstop bij een pretpark, mogelijk Asterix.

 3. Wij blijven dit jaar thuis en hebben een lijst gemaakt met uitstapjes voor zowel mooi weer of slecht weer.
  De uitjes waar wij uit gaan kiezen:

  -Burger Zoo (kortingskaarten c1000)
  -Dierenpark Amersfoort (korting c1000)
  -Rondvaart Amsterdam (korting c1000)
  -Hellendoorn (kortingsbon zeeman)
  -Muiderslot
  -Militair luchtvaartmuseum Soest (gratis entree, echte aanrader)
  -Bioscoop
  -midgetgolf
  -strand bij mooi weer
  -Fietsen Amsterdamse bos
  -Bowlen
  -picknicken
  -maisdoolhof
  -Naarden Vesting
  -kaasboerderij
  -ambachtelijke markt Barneveld
  -ontbijten bij Ikea ;)
  -een keer uit eten
  -een dagje Harderwijk of Elburg en dan lekker een pondje paling mee ;)
  -en bij mooi weer lekker poedelen in ons bad in de tuin en barbecuen

  En verder moeten wij nog verven en behangen, maar boven de 25 graden celsius strepen wij dit van de lijst hahaha

  Groetjes Isabelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.