Reacties

Over Scandinavisch design en Villa Kakelbont — 28 reacties

 1. Best mooi, Scandinavisch design, Maar wel uitkijken dat kamers niet teveel op een toonzaal van een meubelwinkel gaan lijken. Een vriendin had haar kamer helemaal opnieuw ingericht. Heel smaakvol maar onpersoonlijk. In haar geval meer een mooie foto uit VT wonen.
  Mijn woonkamer is een mix van oud en nieuwer. Organisch ontstaan ;-)!

  • Wat jammer dat het onpersoonlijk was geworden bij je vriendin Louloudi. Dat zou ik ook jammer vinden inderdaad. Het moet nog wel een persoonlijke sfeer hebben.

 2. De Pippie Langkous keuek, zo had ik er nooit naar gekeken,maar inderdaad : heel etg Scandinavisch. Ik vind deze stijl ook wel mooi,maar ik krijg het niet voor mekaar: ik ben een te grote sloddervos

 3. Hihi, ik ben wel van het Scandinavische design. Ons huis brult IKEA, zegt mijn man, hoewel ik dat zelf wel vind meevallen. Nu de kids groter worden, is het investeren in duurdere meubelen dan IKEA ook wel weer de moeite :-)

  Overigens zou ik van zo'n Pippi-Langkous-keuken echt dodelijk ongelukkig worden....

 4. Heel mooi en ik haal er ook wat uit, wat ik toepas in ons interieur. Het totale plaatje vind ik wat steriel (in een huis moet je ook leven vind ik. Niet dat mensen met een perfect Scandinavisch design dat niet doen). Maar ik houd gewoon teveel van de combi van Indonesisch teakhout, antiek, Ikea, vintage en ja, inderdaad een Skandinavische lamp (van een dure woonwinkel) tussen dat alles. Wat we wel al goed hebben gedaan is dat alle muren en plafonds (warm) wit zijn, de vloer in het hele huis een licht houten kleur (laminaat) zonder drempels.

 5. Het heeft zeker zijn charmes, dat Scandinavisch design. Zelf hebben we een mishmash van allerlei stijlen, maar vooral donker LOL Wij houden van donkere kasten, en wel lichte muren, dat wel. Anders zou ons kleine huis nog kleiner tonen.

 6. Ik ben gek op alles Scandinavisch! Helaas lukt het minimalistische qua inrichting hier niet zo en gaan we daarom maar voor kleurrijk en eh... vol. Met speelgoed vooral. Maar goed als het speelgoed ooit niet meer door heel het huis hoeft... wie weet

 7. Ken je de site lantliv.com?
  Ik denk dat je dat ook heel leuk zou vinden :-) Bij 'lantliga hem' zie je allemaal Pippi Langkous huizen uit Scandinavie...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder