Nieuwe winkelwagentjes bij de Aldi

Aldi winkelwagen

Het toeval wil dat ik mijn wekelijkse boodschappen doe met een Aldi karretje. Daar zit geen diepe gedachte achter, of een intentie om de Aldi een hart onder de riem te steken. Het is simpelweg zo dat de winkelwagens van de Aldi het dichtst bij de plek staan waar ik mijn auto altijd parkeer. Gemakzucht dus.

Nieuwe winkelwagen Aldi met handgrepen

Afgelopen maandag werd ik verrast, want er stonden mooie nieuwe winkelwagens van de Aldi. Naast de gewone duwstang zitten er nu hippe handgrepen aan de zijkanten van het winkelwagentje. Ik had steeds het gevoel alsof ik achter een flipperkast stond. Het riep bij mij het gevoel op dat ik in de handgrepen wilde knijpen om een bal af te schieten. Uiteindelijk ben ik daarom overgestapt op de ouderwetse methode: gewoon de duwstang duwen.

Extra rekje en haak voor boodschappentas

Twee andere veranderingen zijn  dat er aan het eind van het winkelwagentje een extra rek is geplaatst, waardoor het winkelwagentje nu twee vakken heeft. Een groot vlak, en een kleintje. Misschien is het kleine vak handig voor kwetsbaar spul, maar ik heb het niet gebruikt. En het karretje heeft een tussenhaak.

Winkelwagen, mandje of trolley?

Tegenwoordig heb je bij supermarkten meestal 3 opties om je boodschappen mee te doen. Voor mijn weekboodschappen kies ik altijd een karretje, maar als ik minder nodig heb pak ik liever zo’n trolley. Een winkelmandje vind ik niet fijn, want die zijn vaak zwaar om te dragen.

Zie ook mijn post over Helaes pindakaas! en over het nieuws dat de Aldi de duurste supermarkt is volgens een recente test.

Wat gebruik jij het liefst: winkelwagen, mandje of trolley?

20 Comments

  1. Marie
  2. AMM Jeannet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh