Nieuwe winkelwagentjes bij de Aldi

Aldi winkelwagen

Het toeval wil dat ik mijn wekelijkse boodschappen doe met een Aldi karretje. Daar zit geen diepe gedachte achter, of een intentie om de Aldi een hart onder de riem te steken. Het is simpelweg zo dat de winkelwagens van de Aldi het dichtst bij de plek staan waar ik mijn auto altijd parkeer. Gemakzucht dus.

Nieuwe winkelwagen Aldi met handgrepen

Afgelopen maandag werd ik verrast, want er stonden mooie nieuwe winkelwagens van de Aldi. Naast de gewone duwstang zitten er nu hippe handgrepen aan de zijkanten van het winkelwagentje. Ik had steeds het gevoel alsof ik achter een flipperkast stond. Het riep bij mij het gevoel op dat ik in de handgrepen wilde knijpen om een bal af te schieten. Uiteindelijk ben ik daarom overgestapt op de ouderwetse methode: gewoon de duwstang duwen.

Extra rekje en haak voor boodschappentas

Twee andere veranderingen zijn  dat er aan het eind van het winkelwagentje een extra rek is geplaatst, waardoor het winkelwagentje nu twee vakken heeft. Een groot vlak, en een kleintje. Misschien is het kleine vak handig voor kwetsbaar spul, maar ik heb het niet gebruikt. En het karretje heeft een tussenhaak.

Winkelwagen, mandje of trolley?

Tegenwoordig heb je bij supermarkten meestal 3 opties om je boodschappen mee te doen. Voor mijn weekboodschappen kies ik altijd een karretje, maar als ik minder nodig heb pak ik liever zo’n trolley. Een winkelmandje vind ik niet fijn, want die zijn vaak zwaar om te dragen.

Zie ook mijn post over Helaes pindakaas!

Wat gebruik jij het liefst: winkelwagen, mandje of trolley?

Similar Posts

20 Comments

 1. Ha ha altijd een mandje omdat ik dan niet te veel meeneem. 😜 Behalve bij mijn wekelijkse boodschappen. Dat past er niet in.

 2. Ik pak als ik maar weinig nodig heb altijd een klein mandje dat ik draag. Ik vind die trolley’s echt verschrikkelijk. Dus als ik twijfel of een mandje voldoende is, pak ik gewoon een winkelkarretje.

 3. Mandje, die trolley’s en karretjes vind ik niet praktisch. Die karretjes nodigen alleen maar uit tot vullen en daar begin ik niet meer aan.

 4. Ik ga eigenlijk altijd voor het winkelwagentje. Elke keer als ik denk dat ‘t wel in een mandje of trolley past, sta ik te tobben. Dan dus maar gewoon een winkelwagentje. En zo’n mandje pakt inderdaad altijd zwaarder uit dan je vooraf zou denken.

 5. Meestal neem ik een karretje.
  Die van AH hebben ook nog een uitklapbaar vergrootglas, we lachten ons rot toen ze het zagen.
  ‘Zeker om de prijsverhogingen te bestuderen,’ zei iemand.

  1. Ik vind deze karretjes juist wel fijn in je handen haha! Ik gebruik meestal ook een kar met boodschappen maar in de action bijvoorbeeld altijd mandjes

  1. Voor mijn weekboodschappen op maandag gebruik ik inderdaad ook een karretje. Dat heb ik dan gewoon wel nodig. Maar bij de Action kies ik liever voor zo’n trolley.

 6. Ik haal regelmatig en niet veel per keer. Kan in een mandje of zo’n sleuremmer. Karretjes gebruik ik nooit. Kan ik niet snel genoeg mee langs alle treuzelaars. Bij de AH is het zeuren. Die hebben mandjes met een lange handel. Werkt slecht als sleuremmer en is onhandig als mandje.

  Vaak loop ik een rondje en neem dan op de terugweg boodschappen mee bij de Vomar, Jumbo, Hema, Xenos of Kruidvat.

  1. Oh ja, inderdaad die heb je ook nog. Mandjes met een lange handel! Die was ik vergeten. Met een mandje ben je inderdaad wel iets wendbaarder dan met een groter karretje.

 7. altijd neem ik de trolley! met veel of weinig inladen daarvoor KIES IK ZELF hoor!
  kwestie van discipline, vooraf thuis wat ik nodig heb opschrijven! daaraan vasthouden. Want jij bent je BAAS. éven trainen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.