Reacties

Supermarkt kar, mandje en/of trekmandje — 27 reacties

  • Dat het mandje niet mee naar buiten mag wist ik niet. Maar ik geloof dat ik dat ook niet geprobeerd heb. Meestal pak ik de boodschappen binnen de supermarkt over in een doosje.

 1. Nee, nooit van gehoord zelfs! Misschien een idee voor Action om de pinautomaat ook anti-bacterieel te maken. Op dat ding schijnen miljarden engerds rond te kruipen ;-)

 2. Die mandjes op wieltjes zijn in de winkel wel handig, alleen bij de kassa niet zo. je moet zo bukken om je boodschappen eruit te halen en op de band te leggen!
  Dat anti-bacterieel geloof ik eigenlijk niet zo in.

 3. Anti-bacterieel heb ik nog niet gezien. eerlijk gezegd geloof ik dat ook niet echt.
  Ik vind de mandjes op wieltjes wel makkelijk. Als ik met de jongste naar de supermarkt ga en hij zit in de buggy pak ik er altijd zo een. Ik haak dan het handvat achter een van de handvatten van de buggy.. Dan trek ik de boodschappen zo mee. Een gewoon mandje is dan te lastig, de buggy is niet met één hand te duwen.

 4. Ik vind ook de mandjes die je kunt trekken niet handig wanneer je bij de kassa bent aangekomen.
  Ik neem altijd een karretje of een mandje. Ga bijna nooit voor de middenweg ;-)

  Ik had vanochtend bij de Aldi geluk. Er stond een karretje die niet vastgeketend zat aan de anderen. Dus die genomen, na het boodschappen doen zet ik het karretje weg en blijkt er een euro munt in te zitten.
  Waarom zou iemand niet even de moeite hebben genomen om die er zelf weer uit te halen?

  Groetjes Jenny

 5. Ik vind het ideaal. Met ons tweepersonen-gezin hebben we meestal zo weinig boodschappen dat een kar wel erg groot is, maar genoeg dat een mandje zwaar wordt. Zeker als je een keer dingen als koffie/melk/pasta/rijst meeneemt, dat weegt best wel alles bij elkaar.

 6. Ik gebruik het liefst een mandje wat ik aan m'n arm draag, zodra het te zwaar word weet ik dat ik teveel heb :-) De mandjes op wielen vind ik te diep en ze maken lawaai. Het anti bacteriële hengsel gedoe is typisch weer zo'n gevalletje van de smetvreescultuur waarin we tegenwoordig verkeren. Ik geloof er niet in...

 7. Die trolleys vind ik ondingen. Ik neem altijd een gewoon karretje. De muntjes heb ik altijd voorradig en vind ik geen probleem.
  De antibacteriële handvatten heb ik nog niet gezien. Ik kom bijna nooit bij de Action.

 8. Voor de weekboodschappen heb ik altijd wel een kar nodig. Als ik tussendoor met de kinderwagen ben, kies ik voor zo'n mandje op wieltjes. Kan een hoop in en hoef je niet te trekken.

  Dat antibacterieel, daar geloof ik dus écht niet in!

 9. Bij de Lidl in Hongarije hebben we nu ook sinds kort mandjes met wieltjes.
  Vind ik toch wel superhandig, vooral als je even geen muntje bij de hand hebt.
  Ik ben vaak ook geneigd om de kar veel te vol te douwen. Dat is ook echt Hollands,
  want de Hongaren hebben meestal maar een paar dingen in hun kar.

 10. P.S. Ik ben je nog steeds niet vergeten voor het interview voor Expat mama's ;)
  Ik struikelde over de eerste vraag om in het kort mijn levensverhaal te vertellen.
  Volgende week zit ik voor 2 weken relaxt bij m'n moeder in Nederland en dan ga ik er eens rustig voor zitten.
  Groetjes Patricia :)

 11. Ik denk zomaar dat ze het anti -bacterieel noemen omdat het glad is en niet met ribbeltjes of ruw is. De binnenkant van mijn koelkast is ook anti-bacterieel e ook het enige wat ik hierbij kan bedenken is dat de wanden glad zijn. En misschien blijven er op een glad oppervlak minder bacteriën achter of vermenigvuldigen die 'beestjes' zich niet. Iets anders zou ik ook niet kunnen bedenken bij een anti-bacterieel handvat.

  • Nu moet ik eigenlijk even terug naar de Action in Ulft om die handvatten nader te bekijken! Ik kan me niet herinneren hoe ze er precies uit zagen. Ik was vooral onder de indruk van die statement dat ze antibacterieel zijn.

 12. Ik vind een karretje heerlijk! Een mandje wordt mij altijd te zwaar, en dus heb ik met mezelf afgesproken alleen een mandje te nemen als ik niet meer dan 2 boodschappen ga halen. En zo is een mens de hele dag maar aan het denken, wikken en wegen. Maar daar geniet ik ook weer van.

 13. Voor de wekelijkse boodschappen hanteer ik een winkelkar. Voor de snelle tussendoortjes gebruik ik een mandje met wieltjes. Omdat het met een gewoon mandje te zwaar wordt en ook omdat ik een kar eigenlijk onhandig vind. Je staat daarmee al vrij snel iemand in de weg en/of vice versa ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder