Reacties

Netflix series als aangevreten bonbons — 22 reacties

 1. Ik heb hetzelfde als jij. Met bonbons eten stop ik trouwens nooit;), maar een serie moet me gelijk boeien. Anders inderdaad liever een boek, een andere serie, een wandeling, noem maar op.

 2. Ha Nicole,

  fijn, dat je ze even op een rijtje hebt gezet...
  Dan hoef ik er niet meer naar te kijken. Haha!
  Ik heb enorm genoten van Morden i Sandhamn.
  Lekker romantisch en toch ook spannend...
  Laatst gaf iemand mij nog een tip voor een heerlijke Spaanse serie: Le bazar de la Charité.
  Ben er nog niet aan begonnen, maar geef 'm alvast door.

  Groetjes!

 3. hmm the witcher is toch wel de moeite van het doorkijken waard alleen al omdat de hoofdpersoon zich hier zoveel spannender/leuker uit dan de andere sterke man waar je hem als acteur wellicht van kent ;-)...superman deed mij niks kwa personage zeg maar soort saaie brave muurbloem...

 4. Een nog groter probleem voor ons is, als de serie ons boeit, dat we soms ineens 3 afleveringen na mekaar kijken. En daarna denk ik dan : pfff wat een tijdverlies. Ik had zoveel nuttiger dingen kunnen doen. Want de series die wij bekijken zijn meestal niet van een hoog intellectueel niveau. Wij zijn nl. fan van scandinavische misdaadseries. ssst! Niet verder vertellen hoor. ;-)

 5. Ik vond de Messiah een prachtige serie vanaf het eerste moment.
  Ik heb gisteren laatste deel gezien en ben er helemaal vol van maar...….
  dat is echt mijn mening en mijn smaak.
  Ik lees weleens als iemand zegt; was stomme film dat veel mensen zeggen o dan ga ik niet kijken. Onzin.
  We hebben allemaal onze eigen smaak. lieve groetjes

 6. Haha, heel herkenbaar. Virgin River probeer ik nu ook te kijken, maar na vier afleveringen begin ik me inderdaad ook te ergeren aan de wel heel erg stereotype karakters. En de eeuwige, vriendelijke en begripvolle blik van Mel. Ik hoop dat die nog een keer helemaal uit haar dak gaat, maar ik vrees dat ik dat niet meer mee ga maken. De andere series die je noemt, daar ben ik al bij de trailer bij afgehaakt ;).

  Een serie die ik wel ademloos heb uitgekeken (een van de weinige!) is het eerste seizoen van Broadchurch. Misschien ook meer jouw smaak?

  • Ja, ik ook! Ik begreep dat de acteurs ook pas zo laat mogelijk het script met de ontknoping in handen kregen, zodat ze hun onwetendheid en argwaan zo natuurlijk mogelijk zouden spelen. Wat mij betreft helemaal geslaagd :).

 7. Heb wel met plezier naar virgin river gekeken. Vond de boeken ook leuk :)
  Kijk nu naar chesapeake shores gebaseerd op de boeken van sherryl woods. Leuker dan virgin river, aan te raden en ook een goed uitziende country zanger als 1 van de hoofpersonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder