Windklokjes bij de voordeur

Gepost January 13, 2020 in Huishoudelijke beslommeringen / 17 Comments

windklokjes

Achter in mijn kledingkast, vond ik deze windklokjes. Geen idee hoe ze daar terechtkwamen, maar ik begroette ze met vreugde! Want ze zijn vrolijk gekleurd, en hebben een bloem.

Ik heb ze bij onze voordeur gehangen.

De natuur mag in januari dan wat grijs en grauw zijn, bij onze voordeur is het fleurig.

Ook in de winter!


17 responses to “Windklokjes bij de voordeur

  1. Ik vind het leuke dingen. Totdat ik er dus pas ergens langs liep en bedacht: ik zou er maar naast wonen. Ik zou er niet blij van worden. Volgens mij heb jij je buren niet zo dichtbij dat ze er last van kunnen hebben en het grote voordeel van zelf een windklokje hebben: je kunt ‘m weghalen als het je begint te irriteren.

  2. Ze zijn heel erg leuk maar helaas ben ik zo ontzettend gevoelig voor geluiden dat ik er knetter van zou worden .Overdag vind ik leuk maar aub niet in de nacht

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.