Reacties

Netflix serie tip: Atypical — 46 reacties

  • Ze steunt Peter nog maar eens, maar loopt dan halverwege de toespraak weg naar haar lief die weg blijkt te zijn en krijgt dan een klap in het gezicht van een collega.

   Da's geen einde, maar een cliffhanger.... Alleen is er dus geen vervolg

 1. Ik keek een paar weken geleden naar The Affaire, ik had hem geleend uit de bieb maar mijn jongste dochter keek hem tegelijkertijd op Netflix, ik ben heel erg nieuwsgierig naar seizoen 2 , wat ik samen met mijn dochter ga kijken als ik eind september in Nederland ben.

 2. Het is zeker een leuke en humoristische serie. Helaas is seizoen 1 alweer afgelopen, ik heb 'm al helemaal gezien. Veel herkenbare dingen voor mij als moeder met twee autistische kids. Het is ook soms gewoon humoristisch en je moet het een beetje licht houden vind ik. Het is zeker niet een serie die het belachelijk maakt, eerder bespreekbaar. Mijn dochter van 12 met autisme vond het leuk om af en toe mee te kijken ;-) hoewel het niet helemaal geschikt was voor haar leeftijd vond ik. Ik zou de leeftijdsgrens wat hoger hebben gezet.

 3. Series kijken is echt de hel voor mij.. :o Ik heb daar te weinig geduld voor. Ik zie liever een uurke een film en heb dan het hele verhaal mee :p maar deze serie ziet er wel interessant uit!

 4. Heb geen idee
  Kijk nu geen Netflix
  Heb tv Royaal van Ziggo
  Met undeamand en flims en series
  Kom nu al tijd te kort
  Heb Netflix een poosje opgezegd

 5. Wat toevallig dat ik deze serie nu tegenkom. Ik zag m gister voor het eerst langskomen en wil hem gaan kijken, als ik mijn huidige serie af heb. Mijn zoontje heeft o.a. een lichte vorm van autisme dus mijn interesse was meteen gewekt =D

 6. Dit lijkt mij wel een leuke serie om te zien jammer niet meer afleveringen! Nu kijk ik pretty little liars, was toen ooit echt een hype maar ben er nu maar keer mee begonnen en het is echt super spannend haha

 7. Ik heb em gezien en vind het ook een bijzondere serie! Ik heb er ook wel van geleerd! Vooral dat een autist (Sam in deze serie) zich alleen kan focussen op 1 ding tegelijk en veel dingen zwart/wit ziet. Dat heodt namelijk geen typische eigenschap van een autist te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder