Mijn niet zo perfecte leven

mijn niet zo perfecte leven

Je zou het misschien niet zo verwachten van de schrijfster van de Shopaholic boeken, maar haar nieuwste pennevrucht ‘Mijn niet zo perfecte leven’ bevat een aantal levenswijsheden.

De hoofdpersoon, Katie Brenner, in Mijn niet zo perfecte leven leidt op Instagram een geweldig leventje. Maar de realiteit is anders. Zo woont ze zo klein dat ze niet eens een kast heeft. Haar ‘kast’ is een hangmat aan het plafond. Dus ik bedoel maar.

Relatie ouder – kind

Daarnaast gaat het over de relatie tussen ouders en hun kinderen. Katie’s vader leeft zo met haar mee, dat Katie hem daarom sommige dingen niet vertelt. Hij vindt dingen soms zo erg voor haar, dat zij vervolgens weer last heeft van zijn pijn!

Tot slot

Begrijp me niet verkeerd: Mijn niet zo perfecte leven is een lichtvoetige roman. Maar ik wil maar zeggen, dat er ook echt wel diepgang in zit hier en daar.

Lees mijn hele review op mijn blog over boeken.

Similar Posts

10 Comments

  1. Oe dit lijkt me wel een leuk boek! Aangezien ik als blogger en intensieve instagrammer ook altijd voor het perfecte plaat ga. Inderdaad nooit zo perfect in het echt als het overkomt.

  2. Ik heb het boek ook gelezen en vond ‘m erg leuk. Vind deze meeste boeken van deze schrijfster leuk trouwens :) Leest allemaal lekker weg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.