Reacties

Millie Pie planner: review + winactie! — 44 reacties

  • Als ik jullie reacties lees, baal ik dat ik er maar eentje heb om weg te geven! Want volgens mij zijn er heel veel die hem met veel plezier zouden kunnen gebruiken!

 1. Ik heb ook al een tijdje een abonnement op de email. Zo zag ik dit berichtje. Ik zou hem ook heel graag winnen. Ben sowieso wel van plan hem aan te schaffen. Vind hem helemaal geweldig die planner als echte plannergirl. Hoe kon ik deze Nou gemist hebben???

  Groetjes Corinne

  • Ik had ook nog nooit van Millie Pie gehoord toen ze me mailden Corinne. Het is dus goed dat ze zichzelf in de kijker spelen, want veel mensen vinden het een mooie planner.

 2. Oh, de dingetjes die jij als minder aanschouwt, vind ik juist pluspunten :D Zo zie je maar weer hoe verschillend mensen kunnen zijn, hè ;) En maar best ook, de wereld zou maar een saaie boel zijn anders! :D
  Ik doe heel graag mee! Zou van pas komen voor het bloggen wat beter in te plannen ;)

 3. Als je een zekere leeftijd!!!!!!hebt zoals ikzelf dan heb je geen planners of zo meer nodig dan mag je van alles doen ,maar moeten is er niet veel meer bij dus ik kom toe met de kalender van de libelle om mijn afspraken bij te houden ,ik heb jaren een drukke kalender gehad maar nu is het tijd om te genieten van de dingen die ik nog kan en graag doe.

 4. Ohh die is mooi. Ik doe graag mee met de aktie. Voor mij als ADDer is het juist belangrijk om goed te plannen (en me daar dan ook aan te houden????). Ik heb me gelijk aangemeld voor de nieuwsbrief.
  Groetjes,
  Jenna

 5. Ik doe graag mee.
  Ik ben dol op planners/agenda's/organisers etc.
  Heb me tot nog toe in kunnen houden om er eentje voor het komende jaar te kopen.
  Maar deze lijkt me wel erg fijn in gebruik.

  groetjes Jen

 6. Ooh dit lijkt de perfecte agenda voor mij. Die dagindeling vind ik juist perfect, zo zie je maar, voor elk wat wils. Maar ik heb er al eentje gekocht, met dezelfde weekindeling. Dus ik doe niet mee.

 7. Mooie planner! De zelfreflectie lijkt me juist wel handig omdat ik mezelf een aantal doelen heb gesteld. En ik ben dol op lijstjes dus een to do list vind ik top.

 8. Graag doe ik ook mee. Ook ik heb een zwak voor agenda's, kantoorartikelen ed. Met name planners geven me houvast in mijn planning. Hierdoor ben ik effectiever.

 9. Ik doe ook graag mee. Lijkt me een ideale agenda voor mij om al mijn lijstjes, plannen, goede voornemens enz. in kwijt te kunnen en overzicht te houden.

 10. Het ziet er superleuk uit, maar ik ben het met je eens dat het toch niet zo handig lijkt. Als een persoonlijk doelen-schrift/agenda/werkboek wellicht wel. Ik doe overigens niet mee. Ik heb laatst bij de Action een grote agenda voor 1,79 (!) gekocht en gekozen tot blogagenda van 2017. Een hele saaie, maar wel met een dag per pagina. Eerst dat maar eens proberen. Maar ... het ziet er inderdaad wel heel gezellig uit, dat kan je van 'mijn' agenda dan weer niet zeggen ;)

  • Wat een heerlijke prijs voor de agenda van de Action! Dan is de Millie Planner erg duur met z'n 50 euro. Maar inderdaad de cover is wel erg leuk.

   Ik ben benieuwd hoe je Action agenda gaat bevallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder