Reacties

Doe meer met je foto's met CEWE! — 11 reacties

  1. Eerlijk gezegd weet ik het niet, mijn man heeft voor Moederdag 2 prachtige foto's van de kinderen met daarbij een stukje tekst uit een songtekst laten afdrukken op hout! Ik weet alleen dat het niet bij een van de bekendere bedrijven was. Verder moet ik nog steeds de foto album van de kinderen maken. Ik twijfel nog tussen Albelli en Hema

  2. Sorry hoor, maar ik vind je winterschilderij lang niet zo mooi als het voorbeeld er boven (met watermerk). De kleuren zijn helemaal niet hetzelfde en de boom valt zo van het schilderij af. Ik begrijp niet dat ze daar niet op letten met afdrukken.
    De herfstuitvoering vind ik wel erg mooi!

  3. We laten binnenkort iets op aluminium afdrukken. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Verder zijn we niet zo uitbundig. Onze kinderen krijgen iedere verjaardag een boek met foto's van het afgelopen jaar cadeau en dat is het dan wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder