Lucht van Zeeman – ik ben niet geschikt voor parfum

lucht zeeman

Het flesje parfum van Zeeman was kleiner, en charmanter dan ik op basis van de foto’s dacht.

Maar het belangrijkst is natuurlijk: ‘Hoe ruikt Lucht van Zeeman?’

Hoe ruikt Lucht van Zeeman?

Dit zegt Zeeman er zelf over!

De geur komt vrij in drie lagen:

 • Eerste laag: ozonic, sinaasappel, neroli
 • Tweede laag: jasmijn, zwarte peper
 • Derde laag: vanille, amber, sandelhout, witte muskus

Hoewel ik best een goede neus denk te hebben, heb ik geen idee over de beloofde geuren maar ik geloof het graag.

Lucht van Zeeman

Prinses-op-de-erwterig

Ik vermoed dat het best een lekker geurtje is, maar op dit moment vind ik het (nog) te sterk ruiken bij mij. Maar met geurtjes ben ik net als met kleding: ik vind het al heel snel ‘teveel’.

Praktische informatie over Lucht van Zeeman

Inmiddels is Lucht alweer uitverkocht op de website van Zeeman. Op de website schrijven ze dat je misschien nog in een winkel een flesje kunt vinden.  Maar ja, die zitten natuurlijk allemaal dicht vanwege de lockdown.

Wie echt wil, kan ze ook op marktplaats vinden. Maar Zeeman roept op om er niet meer dan 4,99 voor te betalen, net als bij hen.

Leestips

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik heb wel een paar flesjes parfum staan, maar ik gebruik ze eigenlijk maar heel weinig. Ik vind dit wel weer een heel leuk bedachte actie van Zeeman!

 2. Wat goed van Zeeman om te waarschuwen voor een te hoge prijs.
  Lastig hoor, een geurtje. Het is al snel te veel, te zoet, te scherp enz. Ik koop het nooit meer.

 3. Ik ben een echte ”parfum junkie” en heb nu zelfs mijn eigen vitrine kast .De geur van Zeeman ken ik niet ,niet omdat ze te min zou zijn maar ben er nooit toe gekomen om te gaan ruiken of kijken of de geur er was .Het flesje ziet er mooi strak uit ,daar hou ik van .En je kun de fles als luchtverfrisser gebruiken ,doe ik ook regelmatig met de wat goedkopere geuren die ik niet meer wil

 4. De omschreven geuren klinken lekker voor mij en passen ook het best bij mij.
  Veel geuren worden bitter bij mij, vooral bloemige.
  Als de winkels weer eens open zijn ga ik zeker kijken

 5. Ik vond het heel bijzonder dat dat zo snel uitverkocht was toen. Blijkbaar is het weer te koop (geweest?). Geen idee of ik het lekker zou vinden.

 6. Als astmapatient ben ik voorzichtig met geurderige dingen zoals schoonmaakmiddelen, zepen en cremes, geurkaarsen en flesjes reukwater.
  Het heeft tot een dure smaak geleid want geuren op basis van natuurlijke ingredienten (mits spaarzaam gebruikt) zijn vaak heel aangenaam terwijl ik hoestkrampen krijg van chemische samengestelde geuren. Ik ben dus wel benieuwd naar de reukstoffen in het luchtje van Zeeman. Echt of nagemaakt?
  Los daarvan verschillen smaken enorm. De een houdt van bloemig en de ander van oosters, van houtig of van poederig – als je de kans krijgt is het handig van een geur een proefverstuiver te gebruiken. Je hebt een geur dan wat langer bij je en kunt gemakkelijker nagaan of die bij je past. Bij duurdere merken moet je er soms wat voor betalen maar ik vind het zelf geen probleem om een paar euro voor pakweg 8 proefverstuivers te betalen, als die me behoeden voor een miskoop van tientjes. Is het niks voor je, dan kan je er vaak een ander nog wel een plezier mee doen!

 7. Ik ben van de Unicura hand zeep blokken onder de douche, en ik krijg altijd complimenten van iedereen dat ik zo lekker ruik. Dit omdat ze de ouderwetse zeepgeuren vergeten zijn dankzij al die luchtjes die altijd te sterk zijn tegenwoordig.

  Wat ik ook weleens doe in de wintertijd, dan krijg ik ook complimenten, als ik nu een sinaasappel of mandarijn heb gepeld/geschild? De binnenkant van de sinaasappelschil even over mijn pols heen halen en achter mijn oren drukken/vegen, en ook dat blijft lang hangen kan dus ook met citroen in de zomer bijv. Of limoen.

  X

 8. Ik vond het echt zo grappig dat dat luchtje helemaal hip en trendy werd!
  Overigens vind ik niet veel luchtjes lekker en deze heb ik nog niet geroken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.