Reacties

Lucht van Zeeman review - ik ben niet geschikt voor parfum — 21 reacties

 1. Ik ben een echte ''parfum junkie'' en heb nu zelfs mijn eigen vitrine kast .De geur van Zeeman ken ik niet ,niet omdat ze te min zou zijn maar ben er nooit toe gekomen om te gaan ruiken of kijken of de geur er was .Het flesje ziet er mooi strak uit ,daar hou ik van .En je kun de fles als luchtverfrisser gebruiken ,doe ik ook regelmatig met de wat goedkopere geuren die ik niet meer wil

 2. De omschreven geuren klinken lekker voor mij en passen ook het best bij mij.
  Veel geuren worden bitter bij mij, vooral bloemige.
  Als de winkels weer eens open zijn ga ik zeker kijken

 3. Als astmapatient ben ik voorzichtig met geurderige dingen zoals schoonmaakmiddelen, zepen en cremes, geurkaarsen en flesjes reukwater.
  Het heeft tot een dure smaak geleid want geuren op basis van natuurlijke ingredienten (mits spaarzaam gebruikt) zijn vaak heel aangenaam terwijl ik hoestkrampen krijg van chemische samengestelde geuren. Ik ben dus wel benieuwd naar de reukstoffen in het luchtje van Zeeman. Echt of nagemaakt?
  Los daarvan verschillen smaken enorm. De een houdt van bloemig en de ander van oosters, van houtig of van poederig - als je de kans krijgt is het handig van een geur een proefverstuiver te gebruiken. Je hebt een geur dan wat langer bij je en kunt gemakkelijker nagaan of die bij je past. Bij duurdere merken moet je er soms wat voor betalen maar ik vind het zelf geen probleem om een paar euro voor pakweg 8 proefverstuivers te betalen, als die me behoeden voor een miskoop van tientjes. Is het niks voor je, dan kan je er vaak een ander nog wel een plezier mee doen!

 4. Ik ben van de Unicura hand zeep blokken onder de douche, en ik krijg altijd complimenten van iedereen dat ik zo lekker ruik. Dit omdat ze de ouderwetse zeepgeuren vergeten zijn dankzij al die luchtjes die altijd te sterk zijn tegenwoordig.

  Wat ik ook weleens doe in de wintertijd, dan krijg ik ook complimenten, als ik nu een sinaasappel of mandarijn heb gepeld/geschild? De binnenkant van de sinaasappelschil even over mijn pols heen halen en achter mijn oren drukken/vegen, en ook dat blijft lang hangen kan dus ook met citroen in de zomer bijv. Of limoen.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder