Reacties

Zuinigaan met Zeeman: 11 zuinige producten! — 18 reacties

  1. Ik ben fan van zuinigaandoen. Verwarming staat uit, in het weekend douch ik mij niet. Bespaar ik toch een beetje op water. 1x per maand koop ik goedkoop groenten. En dan de diepvries in. Zo geef ik veel minder geld uit. Die lunchbox past wel bij mij. Straks eens kijken bij de zeeman. Dankjewel voor de tip.

  2. Vooropgesteld dat zuinig leven niet verkeerd is, wil dat niet zeggen dat zuinig leven goedkoop is, of moet zijn. Kwaliteit van leven moet voorop staan en als je tijdloze spullen koopt gaan die uiteraard ook lang mee. Ik sluit me dus duidelijk niet aan bij de definitie van de van Dale.

  3. Zuinigaan met Zeeman! Is voor mij nieuw terwijl ik minstens twee keer per week langs de winkel loop.
    Het is wel de tijd om zuiniger aan te gaan doen met deze inflatie. Hans

    • Jaren lang deden we zuinig met gas en water. Zo hielden we genoeg over om leuke dingen te kunnen doen. Tot een paar maanden na de uitbraak van de coronacrisis. Er kon vrijwel niks meer gedaan worden, dus waarom zou ik in hemelsnaam ook nog is maar 5 minuten onder die douche gaan staan? Sinds dien draait de douche weer overuren...😊 Nu alles weer wat normaler lijkt te zijn loont het misschien weer de moeite wat geld opzij te gaan zetten voor leuke activiteiten...

  4. Groene zeep, azijn, soda en Vim of zelfs zand; maakt de allesreiniger, badkamerreiniger en keukenreiniger overbodig :-)
    Zuinig, zuiniger, zuinigst :-D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder