Reacties

Waar kun je ledverlichting allemaal voor gebruiken? — 19 reacties

    • Goeie vraag, haha, het zit er al een paar jaar in. Volgens mij kwam het idee toen we het bij iemand anders in de trapleuningen zagen. Het professioneel laten doen bleek nogal prijzig, dus besloten we het zelf te doen en dan niet in de leuning maar in de trap zelf. Om de drie treden hebben we nu een ronde ledlamp die van kleur veranderd, geeft een heel mooi effect. Zelf gemaakt dus.

    • Soms kun je inderdaad op ideeën komen doordat je het ziet bij anderen. Knap dat jullie het zelf geïnstalleerd hebben. Ik vind het echt een mooi gezicht.

    • Dat is ook een slimme toepassing inderdaad. Fietslampen gaan voortdurend stuk bij ons. Ik ga dat voor de komende herfst en winter zeker ook doen.

  1. Ik ga naar aanleiding van jouw artikel mijn kerstverlichting naar de kringloop brengen en investeren in ledlampjes, ik heb er toch teveel ..

  2. Een voor een vervang ik mijn oude peertjes en spaarlampen door led. Maar dat gaat langzaam, want spaarlampen gaan lang mee. Ik heb mijn fiets, kerstverlichting en zaklantaarns op led.

  3. Wij hebben leds in de keuken, in de badkamer en nu als indirecte verlichting in de gerenoveerde gang. Mijn man heeft ledstrips verwerkt aan de bovenzijde van de verzonken kast. Altijd een beetje licht als door de gang moet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder