Knorr ovenschotel zalm, pasta en tomaat op het menu

Knorr ovenschotelSinds ik verspakketten ontdekte als laagdrempelige manier om eens wat anders te koken, sta ik wijd open voor suggesties. Ik kan zo in een reclame! Zo eentje waarin ik in witte broderie jurk door een korenveld dartel, een witte zomerhoed nonchalant in mijn hand en dan zwoel fluister:

‘Ik laat me graag inspireren door (spannende stilte)… een verspakket!’

Kook inspiratie

Een iets minder rooskleurige interpretatie is dat ik als consument makkelijk te manipuleren ben. Maar inspireren klinkt zoveel positiever, dus laten we het daar maar ophouden ; ) Hoe dan ook, vandaag werd ik bij Albert Heijn geïnspireerd door een maaltijdmix van Knorr voor Ovenpasta zalm. Dat heb ik werkelijk nog nooit gegeten, laat staan gekookt, en het leek me wel wat.

Binnenkort mijn review!

Leestips

Similar Posts

15 Comments

 1. Wil die pakjes voor ovenschotels niet gebruiken dus is een heel gezoek om het op een andere manier te doen.
  Koken met pakjes is hier niet gewenst…
  Groetjes

 2. Volgens mij heb ik deze wel eens bij iemand op. In ieder geval is de combinatie van zalm en tomaten echt heel erg lekker (vind ik dan toch…).

 3. Ik ben ook geen “pakjes en zakjes” kok. Neem eens de moeite om de ingredienten te bestuderen. Volgens mij zitten er in zo’n zakje sausjespoeder heel wat kleur- en smaakmiddeltjes.

 4. De zakjes zijn voornamelijk gevuld met veel zout, conserverings- en verdikkingsmiddelen en de enkele keer dat ik werd verleid vond ik het bijzonder glibberig en echt veel te zout. Soms kijk ik wel eens naar de kruidencombi en maak die dan na, maar meestal gebruik ik mij eigen fantasie

 5. Heb dit ook eens gemaakt vond het te zout. Nu met (nep)Boursin van de Lidl en wat kookroom. Ik gebruik gewone zalm (bevroren) ook van de Lidl. Verdere dezelfde ingrediënten als op het zakje Knorr.

 6. Mm.. klinkt erg jammie. Af en toe een pakje en zakje kan prima! Scheelt vooral zo veel zoekwerk, en soms heb je eventjes geen inspiratie. Bij mij staat bijvoorbeeld kip tandoori regelmatig op het menu, haha.

  1. Kip tandoori vind ik ook erg lekker. Ik weet dat er veel kritiek is op pakjes en zakjes, maar voor mij zijn ze vaak een manier om eens wat anders te koken.

 7. nee geen pakjes, daar worden we niet vrolijk van.

  Morgen gaan ik maar weer wokken, veel groente en een klein beetje mie. Heerlijk.

  love As Alwyas
  Di mario

 8. Dat zakje heb je toch helemaal niet nodig?
  Ook niet als je van snel en makkelijk houdt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.