Metamorfose kapsels voor en na

Metamorfose kapsels voor en na

Ik ben dol op metamorfose kapsels met voor en na foto’s!

Op de jaarlijkse klassefoto’s uit mijn middelbare schooltijd lijkt mijn haar net een jojo: kort, lang, kort, lang. Ik liet het vaak kort knippen, kreeg daar spijt van, en liet het dan weer groeien.

Ooit liet ik, in een onbezonnen moment, een rondje achter op mijn hoofd wit bleken, zodat het net leek alsof er die nacht een ruimteschip op mijn achterhoofd was geland. En een hete zomer gebruikte ik een rode coupe soleil op zeer kort haar, waarna ik op een wandelend dambordje leek…

Wat zegt je kapsel over wie je bent?

Ik heb wisselende kapsels altijd als een signaal van persoonlijke ontwikkeling beschouwd. Wie regelmatig van kapsel wisselt, staat ook innerlijk niet stil. Maar sinds de geboorte van mijn zoon Piet, negen jaar geleden, heb ik nauwelijks meer wat aan mijn haar veranderd. Na Piet liet ik mijn haar groeien, en heb het niet meer laten afknippen.

Volgens mijn eigen theorie zou dit betekenen dat mijn persoonlijke ontwikkeling stilstaat, maar daar geloof ik niets van. Daarom heb ik een nieuwe theorie ontwikkeld: Ik heb al zoveel aan mijn hoofd dat ik er geen extra stress over stom haar bij kan gebruiken. Bovendien heb ik wellicht eindelijk de haardracht gevonden die mijn persoonlijkheid weerspiegeld?!

Gelukkig zie ik bij mijn dochters mijn vroegere experimenteerdrang terug. Mijn middelste dochter heeft heur lange haren een flink stuk laten kortwieken. Ik houd zelf altijd erg van voor en na foto’s, en wil jullie deze niet onthouden!

Metamorfose kapsels voor en na

Metamorfose kapsels voor en na

Hieronder nog meer haar metamorfoses!

Metamorfose kapsels voor en na

Metamorfose kapsels voor en na

Bron: Flickr

Lees ook mijn uitgebreide posts een haardonut, over invlechten en korte kapsels.

Verander jij vaak van kapsel? Of juist niet?

Lees ook mijn post over zelf een scrunchie maken! Met deze haaraccessoire lijkt zelfs een simpele knot al heel wat : ) En met een invisibobble maak je snel een paardenstaart.

15 Comments

  1. TIO
  2. Anonymous
  3. Anonymous
  4. Dee
  5. Anonymous
  6. Anonymous
  7. Anonymous
  8. Anonymous

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh