Reacties

Mini smartphone: Samsung Galaxy Mini, smart phone — 4 reacties

 1. Ik probeer nog steeds niet aan de smart phone te gaan. Ik heb nu een mobiel dat ik alleen gebruik voor bellen, sms en soms een fotootje. Ben toch bang als er internet op zit, ik daar dan te veel mee bezig ben.
  Ik heb er een hekel aan als mensen in gezelschap alleen met hun telefoon bezig zijn. Dus ik probeer nog maar even niet mee te gaan....

  • Mensen die in gezelschap met hun mobieltje zitten te rommelen, vind ik weinig correct… Als je in gezelschap bent, vind ik dat een mobieltje uit moet staan, tenzij je vrouw elk moment kan bevallen of zo.

   Ik herken je aarzeling helemaal Sjouke! Maar ik moet dus toegeven, dat het feit dat ik er foto's mee kan maken, en leuke running apps kan gebruiken de smart phone voor mij nu toch de moeite waard maken.

 2. Ik heb (als twintiger =O) een bel-en-sms-telefoon, en voor de leuke/handige apps een tabletje sinds afgelopen weekend. Ik was op zoek naar een e-reader, omdat ik al die leuke boeken dan gratis kon downloaden, en ik kon deze overnemen van een vriendin van me. Boeken-app er op gezet, en ik heb voor weinig een e-reader met nog wat leuke dingen er op =)
  Jos (m'n vriend) had een smartphone, maar toen die niet meer oplaadde net rond de tijd dat hij van z'n werk een ipad kreeg, is hij overgegaan op het goedkoopste simpele prepaid-toestelletje dat hij kon vinden. Want die ipad gaat toch overal mee naartoe, en met z'n asperger is hij niet bepaald een beller, dus een smartphone met abbo zou niets toevoegen.

  • Nee, dat kan ik me voorstellen! Ik ben ook geen beller, en gebruik mijn smart phone dus ook niet om te bellen. Wat dat betreft was mijn goedkope prepaid modelletje prima. Maar met een iPad ren je zo lastig, en dan is een smart phone wel weer handig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder