Reacties

Naar de kapper geweest: voor en na! — 13 reacties

  1. Je hebt prachtig haar! En het ziet er keurig uit na het kappersbezoek. Ik denk dat het heel fijn is om elke 6 weken naar de kapper te gaan. Doe ik zelf ook want ik heb kort kapsel dat in model gehouden moet worden. Ik ga zelfs nu ik 55 ben een paar keer per jaar naar de schoonheidsspecialiste en dat is ook heel fijn, omdat ze mijn gezicht en nek dan zo fijn even masseert. Pure ontspanning....

  2. Ik werd al vroeg grijs vooral aan de voorkant, en heb jarenlang geverfd. En over de jaren heen steeds een lichtere kleur. Nu ben ik grotendeels grijs maar verf het blond. En de laatste tijd gebruik de de spoeling, die blijft redelijk lang zitten.

  3. Er is een mooi stukje afgeknipt. Je haren zien er nu geweldig uit en ook gezond.
    Wat de overgang naar grijze haren betreft, heb ik de kortste weg genomen: kortgeschoren tot 1 cm, het stond me nog goed ook. We zijn nu een jaar later en dus al heel wat langer nu. Blij dat ik het zo gedaan heb eigenlijk. Ik ga namelijk echt niet graag naar de kapper.

  4. In de afgelopen jaren kon ik niet naar kantoor en ik heb die tijd gebruikt om een jarenlange wens te vervullen: mijn geverfde haar uit laten groeien. Het heeft in totaal anderhalf jaar geduurd en nu heb ik van voren grijs haar en van achteren grijzend haar. Ik ben er heel erg gelukkig mee en het staat krachtig.

  5. Prima zelfzorg hoor, elke zes weken naar de kapper. Die uitgroei en het bijbehorende gedoe is overigens wel één van de redenen dat ik nooit aan een verfje ben begonnen. Er weer mee stoppen vind ik echt gedoe.

  6. Vorig jaar "cold turkey" gestopt met verven.. mijn haar is van nature rood, en nu heb ik heel wat witte strepen erin. Het was even wennen, maar het staat me wel. Mensen vragen nu juist of ik blonde highlights heb, haha...
    De eerste paar maanden nadat ik gestopt was met verven, had mijn haar het zwaar te verduren...veel uitval, en daardoor was het dunner en slapper. Gelukkig is dat weer bijgedraaid en valt het nu goed, alleen 's ochtends even stylen met de krulborstel en dan zit het voor de rest van de dag goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder