Reacties

Kamperen met comfort: lux-camping - Advertorial — 30 reacties

 1. Wij hebben nog geen vakantie geboekt
  Ik moet zeggen dat kamperen mij niet zo trekt maar zo luxe zou ik dit misschien toch wel doen
  Ik denk namelijk dat het met kinderen wel heel leuk is

  • Ik hoor ook altijd dat kinderen kamperen heerlijk vinden. En als je een caravan hebt die net een huisje is, dan heb je zelf toch ook nog het voordeel van comfort.

  • Kinderen zijn er echt weg van.
   Wij zijn al twee keer in een luxe tent geweest (Met bedden boven de grond en matrassen, koelkast, gasvuur, tuinset, BBQ ...
   Zelfs met hele kleine kinderen is het erg leuk omdat ze badje, omkleedkussen, potje, kinderstoel en alles gewoon in je tent zetten tegen hele kleine vergoeding (sommige dingen zelfs gratis).

  • Leuk! Ik kan me voorstellen dat je al kunt genieten van het inrichten van zo'n caravan en zo! Het voordeel van een eigen caravan lijkt me het gevoel van vrijheid.

 2. Ja we gaan twee weken naar Kreta in de zomervakantie. Kamperen doen we niet, nooit gedaan ook. De camping met luxe die je hierboven noemt vonden wij heel erg duur. Toegeven we keken bij de huisjes die daar ook zijn, maar ook de stacaravans zijn duur. Ook erg massaal. Dat is altijd wel een beetje maar de laatste jaren hebben we in Griekenland steeds iets weten te vinden met een beetje druk en een beetje rustig in een dorpje.

 3. Ik ben gek op kamperen, maar sinds we een eigen bedrijf hebben (nu 8 jaar) zijn we nog maar 1 x op vakantie geweest en dat is alweer 5 jaar geleden. Ik vrees dat het ons ook dit jaar niet gaat lukken helaas..... kamperen blijft dus nog even een droom voor me.

 4. Dit jaar is het even zeer de vraag of een vakantie er in zit. Zou graag willen, maar soms staat "het leven" even in de weg. Voorpret is er bij ons niet echt, want we gaan al jaren naar hetzelfde.

 5. Ik ben het helemaal met je eens dat de voorpret het allerleukst is. We vertrekken aanstaande woensdag, maar weten nog niet waarheen. Ik vind het ook altijd jammer als de zoektocht voorbij is. Dus dit jaar gaan we (uiteindelijk) naar huis en in de tussentijd kunnen we nog overal heen :-)).
  Heb je last van heimwee als je op vakantie bent?
  O, en die luxe campings slaan we over. Lekker aan een rustig beekje, in het bos ed zonder toeters of bellen.

 6. Ikg ga graag weg...... van alles. Heb niet echt heimwee..... Maar veel erger HUIS-wee.
  Ik mis mijn kinderen niet diezijn het huis uit..... nijnkatren wotdt voor gezegd... .. Maar er gaat NIETS boven je eigen hutje. Ik trek 2 werken niet, max 9 dagen, is wel probleem.
  Met kleine kinderen is een camping t leukst qua aanspraak..... en ik wil zon, dus ben overal geweest. Tot aan het Gardameer. Nadeel: ik ben alleen en moet alles alleen rijden (2 dagen) en zie ontzettend op tegen de terugreis. Ben wel gelijk na de scheiding dat jaar met de kids naar Denemarken geweest, in 1 dag, ging net, 850 km.....toen zuid Frankrijk wel in 2 dagen. Gardameer had ik wat onderschat. Je bent ook verantwoordelijk voor állesvan motorvloeistof tot broodjes, afgezien vd bagage.

  • Dat heet 'kattenheimwee' Pakketje! Als je je thuis mist.

   Bij hondenheimwee helpt het als je je dierbaren om je heen hebt. Bij mij helpt dat ook niet. Ik heb ook kattenheimwee helaas.

 7. Hier geen kampeer vakanties meer, moet er niet meer aan denken haha.
  We hebben toen de kinderen klein waren een caravan gehad en zijn door heel Europa gegaan, ook hebben we voorseizoen em naseizoen plaatsen gehad in Nederland, maar na 3 jaar en een kapotte auto verder was ik er wel klaar mee.
  Man gelukkig ook en hij was binnen 3 dagen verkocht.
  We hebben daarna ok nog weleens een stacaravan gehuurd in Spanje, vreselijk, doen we ook nooit meer.
  Wij zijn nu in Amerika, rondtrekken in de westkust en zien vanalles en vooral zon!!
  Daar ligt wel ons hart, en dat van de kinderen ook, heerlijk vinden we het hier!

 8. Wij gaan deze zomer heerlijk naar Tsjechië. Wij genieten zo in Tsjechië. Alles is nog zo lekker groen, dus wandelen we veel.
  Natuurlijk denken we ook aan onze kleine prinses! Er zijn 2 dierentuinen in de buurt en het huis wat we hebben gehuurd heeft een zwembad.
  In Tsjechië kun je in luxe op vakantie voor een leuke prijs en de natuur is super!

  • Dat klinkt goed Joyce. Een van mijn buurvrouwen vertelde gisteren dat ze dit jaar ook voor het eerst naar Tsjechië gaan. Ik zal haar vertellen over jouw positieve ervaring!

 9. Wij hebben jarenlang een stacaravan gehad maar we hebben die verkocht omwille van gezondheidsredenen en we zijn verhuisd naar een rustig dorp, en een grote tuin. Mijn man reist echter wel graag, ik heb die behoefte niet. De gulden middenweg is een camper. We kiezen hoe lang we weggaan en waarheen. Ik kan gaan liggen indien nodig. En ik moet zeggen : voor onze jongste die nooit bewust mee gereisd heeft ging er een nieuwe wereld open. Hij is heel leergierig en nieuwsgierig en alleen daarvoor ben ik ook blij dat we de stap gezet hebben. Iedereen tevreden. Ook de grote kinderen die nu af en toe het huis voor hen alleen hebben. Zij gaan met vrienden eif met hun partners op reis.

 10. We zijn nog steeds aan het zoeken naar een leuke vakantie met de kids. Dus als iemand nog tips heeft voor een weekje weg in eigen land of niet als te ver weg dan graag. Als er maar genoeg te doen is voor de kinderen. Kids plezier wij ook zeg ik altijd. Het weer is en blijft afwachten als je in eigen land gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder