Reacties

Is Netflix iets voor jou? — 41 reacties

 1. Ik ben fan van netflix, al kijk ik de laatste paar maanden minder dan daarvoor. Ik wil het niet opzeggen. Met een van mijn zoons ben ik kortgeleden begonnen met het opnieuw kijken naar de serie Charmed. Blijft leuk :-)

 2. nee, geen netflix hier. TV kijk ik niet live, ik gebruik hori.zon go. En dat vind ik voor die enkele serie die ik leuk vind meer dan voldoende.
  Ik hoef niet een hele serie achter elkaar te kijken, 1 aflevering is wel voldoende. Heb ook niet de behoefte om dingen steeds te herhalen.
  De kinderen kijken ook nauwelijks tv, gewoon niet interessant tov de andere dingen die ze doen. Af en toe huren we een film bij Path.e thuis.

  • Horizon go kende ik niet Joleine. Dat ga ik eens googelen.

   Fijn dat je kinderen geen tv kijken, omdat ze andere dingen leuker vinden! Of zitten ze achter een computerscherm?

 3. De man heeft Netflix er een paar jaar geleden opgezet. Ik was binnen no-time om.
  Inmiddels weiger ik om nog naar gewone tv te kijken. Die reclame.... vreselijk!
  Bovendien wen je erg aan het kunnen stil zetten (en later verder kijken / aan kunnen zetten van een serie / film) wanneer je wilt.

  Kortom: ik ben een fan! :-)

 4. Ik vind netflix een heerlijk kado aan mijzelf.. ik kan mij bijv nu al verheugen dat ik vanavond na een zeer drukke week mijn series en films kan kijken op mijn eigen moment. Met een kop thee kussen en mijn rug..blijer kan je mij niet maken.

 5. Wij hebben ook al jaren Netflix, kost 9,99. (7,99 was de oude prijs). Vooral voor de kinderen ideaal, veel series en kijken naar iets wat hun leuk vinden op het tijdstip wat ik geschikt vind. Een paar maanden geleden keek dochter voor het eerst naar de gewone tv en ze vond de reclame maar irritant. Ze bleef steeds roepen weg ermee, vind ik niet leuk. Haar maar uitgelegd dat dit geen netflix is:-)
  Ik kijk nu wel minder dan voorheen, maar de langere avonden komen er weer aan. En ben nog bezig met Call The Midwife seizoen 4.
  En gewone tv kijken we niet meer alleen nog via replay tv of uitzending gemist. Want wat begint de reclame hinderlijk te zijn als je het niet meer gewend bent.

  • De prijs is afhankelijk van met hoeveel devices je tegelijkertijd wilt kijken: voor 1 device betaal je 7,99, voor 2 betaal 9,99 en voor 4 kost het 11,99.

  • Dank je wel, voor je toevoeging. Omdat onze oude prijs 7,99 was en we een verhoging hadden gekregen dacht ik dat de oude prijs helemaal niet meer bestond. Maar wij hebben altijd twee schermen abonnement gehad. De kinderen kijken boven en ik beneden:-)

 6. Goedendag
  Leuk en informatief artikel.
  Ik merk dat veel mensen niet echt op de hoogte zijn van Netflix.
  Even iets ter aanvulling,
  Je kunt Netflix ook via een cadeaukaart kopen. Je kunt het cadeau geven ,of er zelf gebruik van maken ,dmv het invoeren van vermelde cadeau kaart code.
  Je koopt als het ware voor een bedrag aan "Netflixkijktijd".
  Dit is een leuk cadeau om te geven, of een betaalbare en overzichtelijke manier om Netflix te gebruiken. En je zit niet vast aan een abbonnement,wat een zeer prettige bijkomstigheid kan zijn! En Netflix kun je op je PC kijken, tablet of op je telefoon. Dat is ook een andig en practisch iets. Waar je ook bent, je kunt kijken naar Netflix wanneer het jou uitkomt.
  Ik heb de netflix cadeaukaart informatie gevonden op oa de site van Primera en de site van Netflix.
  Fijne dag iedereen.
  Martine

  • Dat vind ik een origineel cadeau Martine! Die ga ik zeker onthouden. Het is echt weer eens wat anders. En je geeft iemand er echt iets leuks mee vind ik.

 7. Heerlijk Netflix :)
  Zelf weten wanneer je iets kijkt en inderdaad geen reclames tussendoor.
  We hebben ook nog Horizon.App en een uitgebreid TV abonnement maar dat laatste ga ik herzien.
  De meeste zenders kijken we niet meer.

 8. Aangezien ik erg veel moeite heb met (stil)zitten, is Netflix echt iets voor mij. Alleen moet ik wel een beetje uitkijken. Als ik eenmaal door een serie gegrepen ben wil ik voortdurend kijken, zelfs tot drie uur 's nachts...

 9. Wij hebben ook heel lang (...) geen abonnement gehad, maar sinds we het hebben, ben ik om! Ik vind de gewone tv al jaren niet echt leuk meer, wij keken (en kijken) vooral Discovery, en verder maar weinig. Maar nu kunnen we gewoon kijken wat we willen, en wanneer we willen. En dat geldt ook voor de kids, want aanbod genoeg! Ik vind het erg leuk, en ontdek allemaal nieuwe series.

  • Zeker voor kleine kinderen lijkt me Netflix ook handig. Zo weet je precies wat ze kijken, en bovendien krijgen ze geen reclame voor de kiezen. Wat zeker in deze tijd van het jaar met de komst van Sinterklaas wel zo prettig is.

 10. Nee ik niet. Ned 1, 2 3n 3 bieden mij nog voldoende aan nieuws, documentaires en quizen waar ik graag naar kijk. Belgie 1 en Canvas geven vele films en series en die neem ik op.
  De commerciele kijk ik nooit gewoon, films neem ik soms op en dan kan de reclame ook doorgespoeld worden.

  Nog geen behoefte aan Netflix en aan bingekijken. Hooguit 2 afleveringen van een serie.

  • Bingewatching doe ik ook niet. Ik denk dat ik nog nooit meer dan 3 afleveringen heb gekeken, en dat was voor mijn doen dus echt heel veel.

   Meer dan 1 aflevering kijk ik in de regel niet. Wat dat betreft ben ik net als een kind met een lekkere lollie: ik wil er lang mee doen : )

 11. Wij hebben nu voor de tweede keer een proef maand maar vinden het filmaanbod tegenvallen wat onze smaak betreft. Series begin ik niet meer aan omdat we dan te lang voor de tv blijven zitten en te laat gaan slapen.
  Heb het dus meteen weer opgezegd. Ik vind reclame op tv ook niet zo heel storend eigenlijk, tijd voor een plaspauze, om wat te drinken te pakken of even op mijn telefoon te kijken.

 12. Nog niet, te weinig tijd om echt iets te kunnen volgen. Maar ik wil wel graag. Misschien als de kleinste twee allebei op school zitten. Hoewel, dat is natuurlijk niet best voor m'n huishouden haha.

  • LOL. Nee, dat is denk ik inderdaad niet goed voor het huishouden. Bovendien word er veel van je verwacht als moeder op school! Maak je borst maar nat. En vergeet ook niet de vele studiedagen.

 13. Mijn broertje heeft een abonnement en wij liften mee. Ik vind het heerlijk series en documentaires te kijken en een hoop nieuws te ontdekken, dat voor weinig geld en zonder reclame. Heel fijn.

  • Ik kijk op woensdags om 11 uur terwijl ik de aardappels schil altijd graag Homes under the Hammer op de BBC. Daar zit inderdaad ook geen reclame in!

 14. Leuk geschreven dit artikel! Netflix is leuk, maar ik gebruik het eigenlijk alleen om af en toe een film te kijken, bijna altijd met anderen. Alleen staat de film die ik in mijn hoofd heb er op dat moment dan nooit op! Als ik alleen ben kijk ik bijna nooit naar tv/films of iets, ik ben liever actief dan passief bezig met iets!

 15. Wij kijken Netflix gewoon op onze tv, heel soms kijk ik via de laptop. Ik zou niet meer zonder willen, super handig dat het onthoud waar je bent gebleven, geen reclame en kijken wanneer het mij uitkomt. Daarbij kijk ik graag series :)

 16. Netflix heeft veel leuke films en series. Het is ook handig dat je sowieso subtitles hebt en je kan lekker doorkijken tot je bij manier van spreken in slaap valt.
  Nadeel: ze staan vaak achter met seizoenen van niet-Netflix series

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder