Ikea Bostrak kledingkast make-over!

Ikea Bostrak kledingkast make-over!

Voor 50,- kocht mijn jongste dochter een simpele Ikea Bostrak kledingkast bij de Ikea. Je zou denken dat zo'n simpele kast niet lelijk kon zijn. Maar dat was hij wel vond ik. Bovendien zat er best een flinke kier tussen de twee kastdeurtjes aan de voorkant. Ze sloten niet mooi op elkaar aan.

Ikea Bostrak kledingkast make-over!
De deurtjes sluiten niet goed helaas.

En ik kreeg de indruk dat mijn dochter er ook niet weg van was, want op een gegeven moment stond de kast ineens in de oude slaapkamer van één van de kinderen die het ouderlijk huis hebben verlaten.

Ikea Bostrak kledingkast make-over!

Maar inmiddels staat hij weer op haar slaapkamer. Want ze heeft de Ikea Bostrak kledingkast een mooie make-over gegeven. Met behulp van schoolbord folie van de Action. Hieronder een foto van de Ikea Bostrak kledingkast in originele staat:

Ikea Bostrak kledingkast make-over!

Ikea Bostrak kledingkast make-over!

Mijn dochter is van plan om er ook nog andere knopjes aan te zetten. Dan is de make-over helemaal compleet. Ik vind hem erg geslaagd in ieder geval.

Lees ook mijn posts over alternatief kledingkastIkea servies en Kledingkast opruimen.

Wat voor type kledingkast heb jij?

Vergelijkbare berichten

15 reacties

  1. Die kast oogt misschien wel leuk maar ik zou er toch geen voorstander van zijn om dat krijtstof in de slaapkamer te hebben : het valt op de grond en als je erin loopt loop je het overal rond.....

  2. Zo is ‘ ie mooier, ja. De deuren kun je stellen door de schroef in de scharnieren losser of vaster te draaien. Kwestie van even proberen en dan zou de deur zonder kier moeten sluiten.

  3. Très chic :-) Zoon heeft kasten met schoolbordverf, vond ik heel handig om op te schrijven wat er in al die laden zat (LEGO, schoolboeken, knutselspullen etc.)
    Als notitie is het ook handig; in de keuken heb ik wtee bordjes voor het weekmenu en evt. 'niet vergeten' dingetjes.
    Ach, mijn klerekast, want dat is het: een gammel ding van houten geraamte en stof. Maar het voldoet ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.